بستنی های دلچسب برای روزهای گرم
بستنی برای همین روزهای گرم و طاقت فرسا است. با اینکه انواع و اقسام بستنی در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می توان پیدا کرد اما اگر دوست داشته باشید، می توانید خودتان هم موادی به بستنی های معمولی اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرند.
برترین ها: بستنی برای همین روزهای گرم و طاقت فرسا است. با اینکه انواع و اقسام بستنی در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می توان پیدا کرد اما اگر دوست داشته باشید، می توانید خودتان هم موادی به بستنی های معمولی اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرند. شک نداریم بستنی با این سس و مزه ها نخورده اید. پس آنها را در خانه تهیه و نوش جان کنید.
سس عسل و بالزامیک
مواد لازم
• دو پیمانه سس بالزامیک
• یک پیمانه عسل
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک، عسل و بالزامیک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیمجوش شوند. آنها را تا زمانی حرارت دهید و هم بزنید تا غلیظ و حجم آنها نصف شود. آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
۲. این مخلوط را روی بستنی وانیلی بریزید و میل کنید. اگر دوست دارید کمی شیرینتر باشد می توانید عسل بیشتری اضافه کنید.
گردوی بوداده با طعم مریمگلی
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری کره
• ۱.۵ قاشق غذاخوری مریمگلی خرد شده
• ۵ پیمانه گردو
• یک عدد سفیده تخممرغ همزده
• یک قاشق غذاخوری شیره افرا
• ¼ پیمانه شکر قهوهای
• ¾ پیمانه شکر سفید
• نمک دریایی
طرز تهیه
۱. در یک تابه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. مریمگلی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و عطر آنها در بیاید.
۲. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخممرغ را هم بزنید. گردو را اضافه کنید و هم بزنید. شیره افرا و کره را بیفزایید. شکر را اضافه کنید و آنها را تا زمانی هم بزنید که هم سطح گردوها را بپوشانند.
۳. فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. گردوها را روی آن پهن کنید. نمک دریایی روی آنها بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. هر ده دقیقه یکبار آنها را هم بزنید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۴. این گردوها را با بستنی مورد علاقه خود سرو کنید.
میسو کارامل
مواد لازم
• ¾ پیمانه شکر سفید
• ¼ پیمانه آب
• نصف پیمانه خامه چرب
• دو قاشق غذاخوری میسو (خمیر سویا)
طرز تهیه
۱. در قابلمه روی حرارت ملایم، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. بدون اینکه آنها را هم بزنید، بگذارید بجوشند. با قلمموی خیس آنها را هم بزنید تا مخلوط سفت شود. هنگامی که شکر سفت و طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید.
۲. هنگامی که کارامل خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید تا روی آن حباب ایجاد شود. سپس آنها را هم بزنید و با یکدیگر مخلوط کنید. هر زمان که احساس کردید کارامل در حال سفت شدن است، دوباره خامه سرد اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه مواد مخلوط شدند، آن را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کارامل آب شود. در این مرحله، میسو را اضافه کنید.
۳. پس از خنک شدن، مواد را درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
۴. سس را دوباره به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی بستنی یا کیک مورد علاقه خود بریزید و سرو کنید.
خامه همزده به سبک نانسی
مواد لازم
• یک پیمانه خامه فرمگرفته
• ۴ قاشق غذاخوری خامه ترش
طرز تهیه
۱. برای اینکه خامه را به صورت دستی هم بزنید، به یک کاسه بزرگ و یک همزن دستی بالنی شکل بزرگ نیاز دارید. در کاسه باید به اندازه کافی جا برای هم زدن وجود داشته باشد. خامه را در کاسه بریزید و با همزن مفتولی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود، پف کند و از حالت مایع خارج شود.
۲. برای هم زدن با دستگاه همزن، هم زدن را با سرعت کم آغاز کنید و سپس سرعت آن را بیشتر کنید ولی از متوسط بالاتر نروید. پس از چند دقیقه هم زدن، خامه ترش را اضافه کنید و سپس به صورت دستی آنها را هم بزنید.
شکلات سفید کاراملی
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم شکلات سفید
• نمک دریایی
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۱۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. شکلات سفید را خرد کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. شکلات ها را روی آن پهن کنید.
۲. سینی را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنها را هم بزنید. اگر شکلات ها پف کرده و حباب دار به نظر رسیدند نگران نشوید.
۳. هم زدن را ادامه دهید تا شکلات ها قهوه ای شوند. سپس برای مزه دار شدن، کمی نمک دریایی روی آن بریزید.
۴. آنها را درون شیشه در دربسته بریزید و در یخچال قرار دهید. این شکلات را می توانید تا چند ماه در یخچال نگه دارید.
۵. برای استفاده نیز مقداری از شکلات را با آب رقیق کنید و روی بستنی دلخواه بریزید.
سس بالزامیک و آبنبات باتراسکاچ
مواد لازم
• ۱/۳ پیمانه کره
• یک پیمانه شکر قهوه ای
• ۱/۳ پیمانه شکر سفید
• ۲/۳ پیمانه خامه چرب
• ۲ تا سه قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
• نمک دریایی
طرز تهیه
۱. کره، شکر و خامه را درون قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را زیادتر کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
۲. سرکه را اضافه کنید و هم بزنید. این مایع پس از سرد شدن غلیظ تر خواهد شد.
۳. آن را روی بستنی بریزید و روی آن نمک دریایی بپاشید.
ارسال نظر