پانزانِلا، میگوی کبابی خوشمزه
میگو یکی از خوشطعمتریم غذاهای دریایی است که خاصیت بسیاری نیز دارد. این موجود دریایی را هر چه کمتر بپزید، طعم بهتری خواهد داشت. یعنی برای اینکه نرم و ترد باشد، کافی است تا زمانی آن را حرارت دهید که فقط رنگش سفید شود. همین.
برترین ها: میگو یکی از خوشطعمتریم غذاهای دریایی است که خاصیت بسیاری نیز دارد. این موجود دریایی را هر چه کمتر بپزید، طعم بهتری خواهد داشت. یعنی برای اینکه نرم و ترد باشد، کافی است تا زمانی آن را حرارت دهید که فقط رنگش سفید شود. همین.
• تعداد: ۱۰ نفر
• زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۱ تا ۲ ساعت
• زمان گریل شدن: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
• ۶۸۰ گرم میگوی پوستکنده و درشت
• ¾ پیمانه روغن زیتون
• نصف پیمانه سرکه بالزامیک سفید
• ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش
• دو حبه سیر رنده شده
• ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو عدد فلفل زرد بزرگ
• دو عدد کدوسبز متوسط
• ۴۵۰ گرم نان باگت
• ۴ عد گوجهفرنگی خرد شده
• نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
• نصف پیمانه جعفری تازه خرد شده
• نصف پیمانه زیتون خرد شده
طرز تهیه
۱. میگوها اگر منجمد هستند، آنها را یخزدایی کنید. سپس در یک کاسه متوسط، روغن، سرکه، آب لیموترش، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. میگوها را به سیخهای چوبی بکشید. از مخلوط روغن روی آنها بمالید و بقیه مخلوط را کنار بگذارید.
۲. کبابپز را روشن کنید. سیخهای میگو را روی آن بچینید و به مدت چهار دقیقه روی حرارت ملایم آنها را گریل کنید. سپس آنها را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
۳. از مخلوط روغن روی کدو سبز و فلفلها دلمهای بمالید . آنها را روی کبابپز بگذارید و به مدت ۸ دقیقه کباب کنید تا برشته و طلایی شود. آنها را نیز از روی منقل بردارید و کنار بگذارید.
۴. در این مرحله، نانهای برش خورده را با روغن چرب کنید و روی گوجهفرنگیها نیز از مخلوط روغن بمالید و آنها را نیز روی توری کبابپز گریل کنید تا برشته و طلایی شوند.
۵. میگوها را از سیخ بیرون بکشید و درون کاسه بزرگی بریزید. فلفلهای دلمهای، کدوسبز و نانها را به اندازههای کوچک برش بزنید و درون کاسه بریزید.
۶. باقیمانده مخلوط روغن را روی آنها بریزید. هم بزنید. در صورت تمایل میتوانید ریحان، جعفری و زیتون را به آنها بیفزایید و هم بزنید.
۷. این غذا را میتوانید گرم یا پس از دو ساعت در یخچال قرار دادن، سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: ۳۳۱
• چربی: ۱۸ گرم
• کلسترول: ۸۸ میلیگرم
• سدیم: ۷۶۱ میلیگرم
• کربوهیدرات: ۲۹ گرم
• فیبر: ۲ گرم
• قند: ۶ گرم
• پروتئین: ۱۴ گرم
ارسال نظر