کتلت لپه با گوشت؛ غذایی ساده و مجلسی
کتلت لپه با گوشت چرخ کرده یک نوع شامی خوشمزه و عالی است که درست کردن آن هم فوق العاده راحت و آسان میباشد. کتلت لپه را میتوان با مواد مختلفی درست کرد. از جمله کتلت لپه با سویا، کتلت لپه و عدس و ….
هفتگنج: کتلت لپه با گوشت چرخ کرده یک نوع شامی خوشمزه و عالی است که درست کردن آن هم فوق العاده راحت و آسان میباشد. کتلت لپه را میتوان با مواد مختلفی درست کرد. از جمله کتلت لپه با سویا، کتلت لپه و عدس و ….
اگر شما هم همیشه به دنبال پخت غذاهای جدید هستید و میخواهید مزه هر غذایی را امتحان کرده باشید، پیشنهاد میکنم حتما طعم و مزه کتلت لپه با گوشت چرخ کرده را برای یکبار هم که شده امتحان کنید. خوردن این کتلت به دو صورت گرم و سرد خوشمزه است.
ما در این آموزش مواد لازم و طرز تهیه کتلت لپه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این کتلت خوشمزه و عالی را درست کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
لپه: ۱ لیوان
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن کتلت لپه، ابتدا لپه را ۲۴ ساعت قبل خیس میکنیم و در این فاصله چند بار آبش را عوض میکنیم. بعد از ۲۴ ساعت خیس خوردن، لپه را آبکشی میکنیم و داخل قابلمهای با مقداری آب روی حرارت میگذاریم تا کامل بپزد. سپس سیب زمینی را هم آبپز میکنیم.
وقتی که لپه کامل پخته شد، آن را در میکسر به خوبی میکس میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. بعد گوشت چرخ کرده را به لپه اضافه میکنیم، سیب زمینی آبپز و پیاز را هم رنده میکنیم و روی لپه میریزیم و مواد کتلت را خوب مخلوط میکنیم.
سپس تخم مرغ، سبزی، آرد، نمک، زرد چوبه و فلفل را به مواد کتلت میریزیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم تا همه مواد یکدست و چسبناک شود.
بعد از اینکه مواد کتلت آماده شد، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، آن را از یخچال در میآوریم و در یک تابه مقداری روغن میریزیم و داغ میکنیم.
حالا از مواد کتلت به اندازه قاشق بر میداریم و کف دست پهن و صاف میکنیم و در تابه میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شوند. بعد از اینکه یک طرف کتلتها سرخ شد، طرف دیگر را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ شود.
وقتی همه کتلتها سرخ شدند، آنها را در دیس میکشیم و با گوجه فرنگی و خیار شور سرو میکنیم.
نکات
با این مقدار مواد لازم گفته شده میتوانید ۲۰ عدد شامی درست کنید.
برای تنوع بیشتر میتوانید از مواد به اندازه یک گردو بردارید و وسطش را با انگشت سوراخ کنید و به شامیها شکل بدهید.
نظر کاربران
خیلی دوسدارم این غذا رو بتونم درست کنم اما هربار خراب شده
امیدوارم با دستور شما بتونم خوب درستش کنم
با لپه خیس خورده نمیشه؟ حتما باید بپزیم؟
پاسخ ها
آره میشه مثل نخودکه خیس میشه بعدچرخ میشه برای فلافل
منکه تاحالا درست نکردم ولی خوشم اومدحتماامتحان میکنم ممنون