طرز تهیه کیک لیمو؛ کیک خوشبوی فصل
کیک لیمو یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته میشود، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.
چیشی: کیک لیمو یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته میشود، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد سفید: ۲۲۰ گرم
- شکر: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۲۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: ۳۵ گرم
- بکینگ پودر: ۲ قاشق سوپخوری
- آب لیمو ترش: ۷۵ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- پوست لیمو: ۱ قاشق سوپخوری
- آب: ۵۵ گرم
طرز تهیه
برای تهیه کیک لیمویی خوشمزه ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک میرویم. ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر و پوست لیمو ترش رنده شده داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
حالا مواد را با دور تند همزن ۳ دقیقه هم میزنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغها را دانه به دانه اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس وانیل را اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم میزنیم تا یکدست شوند.
حالا آب و آب لیمو ترش را مخلوط کرده و کنار میگذاریم. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط میکنیم سپس دو مرتبه الک میکنیم تا آرد کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه روغن را به دیگر مواد کیک اضافه میکنیم.
کیک نارنگی یکی از انواع کیکهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود.
در این مرحله مواد را با دور کند هم زن کمی هم میزنیم سپس نصف آرد را به کاسه اضافه میکنیم. زمان اضافه کردن آرد دور همزن باید روی کند باشد. پس از اینکه آرد با دیگر مواد یکدست شد نصف دیگر آرد را به همراه مخلوط آب و آب لیمو ترش اضافه میکنیم.
حالا مواد را کمی با هم مخلوط میکنیم به حدی که فقط مایه کیک یکدست شود. در ادامه قالب کیک را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش میدهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم و روی آن را صاف میکنیم.
حالا قالب را چند بار محکم به سطح کار میکوبیم، سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار میدهیم تا کیک آماده شود. پس از ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست میکنیم تا از پخت آن مطمئن شویم.
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین کیکها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی میباشد.
پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج میکنیم و صبر میکنیم تا خنک شود، سپس کیک را به صورت دلخواه برش میزنیم. برای تزیین کیک میتوانیم به سلیقه خود از گاناش، کرم لیمویی و .. استفاده کنیم.
نکات
برای تهیه سس لیمو برای تزیین و طعم دهی بیشتر به کیک ابتدا یک پیمانه پودر قند را به همراه ۳۰ گرم خامه صبحانه مخلوط کنید، سپس ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید و چند دقیقه مواد را بزنید تا یکدست شوند.
برای زیبایی سس میتوانید از پوست لیمو ترش رنده شده هم در آن استفاده کنید.
ارسال نظر