آبدوغخیار؛ راه فراری از گرمای این روزها
در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.
کجارو: در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.
مواد لازم برای چهار نفر
- شیر: یک پیمانه
- خامه: نصف پیمانه
- تربچه: ۴ تا ۵ عدد
- گردو: ۱۰ تا ۱۲ عدد
- سبزی خشک معطر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (نعنا، جعفری، ترخون، مرزه و ریحان)
- خیار: ۴ تا ۵ عدد
- پیازچه: ۲ عدد
- نمک و فلفل سیاه: به مقدارلازم
- کشمش پلویی: یک پیمانه
- ماست: ۴ پیمانه
- دوغ ترش: یک لیتر
- نان خشک: برای سرو
- یخ: برای سرو
طرز تهیه
ماست را در یک کاسه بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد. سپس خیار خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.
شیر، خامه، دوغ، کشمش، گردوی خرد شده، تربچه خرد شده، سیزی خشک معطر، نمک و فلفل سیاه را در کاسه بریزید و با ماست و خیار، خوب هم بزنید.
آب دوغ خیار را یک ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیفتد و ترشتر شود.
پیازچه خرد شده، نان خشک و چند تکه یخ در کاسه بریزید. آب دوغ خیار را پس از ۱۰ دقیقه سرو کنید.
ارسال نظر