بیشتر کیک های عروسی با گل و بته های فراوان با گل های طبیعی یا گل های خوراکی با طعم فوندان (Fondant) درست می شوند. قبلاً برای درست کردن کیک ها از خامه استفاده می شد، ولی حالا فوندان جای خامه تزئینی را در کیک ها گرفته است، زیرا به سازنده آن امکان آن را می دهد که با انعطاف پذیری فوندان، گل ها با جزئیات و دقت بیشتری درست شوند.
برترین ها: بیشتر کیک های عروسی با گل و بته های فراوان با گل های طبیعی یا گل های خوراکی با طعم فوندان (Fondant) درست می شوند. قبلاً برای درست کردن کیک ها از خامه استفاده می شد، ولی حالا فوندان جای خامه تزئینی را در کیک ها گرفته است، زیرا به سازنده آن امکان آن را می دهد که با انعطاف پذیری فوندان، گل ها با جزئیات و دقت بیشتری درست شوند. فوندان به لایه خوراکی روی کیک گفته می شود که معنای لغوی این کلمه فرانسوی، "ذوب شدن" است.
فوندان کلاسیک به نحوه زیر تهیه می شود:
مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم
ربع فنجان آب سرد
۱ قاشق چایخوری عصاره بادام
نیم فنجان شیره ذرت رقیق
۱ قاشق غذاخوری گلیسیرین
۹۰۰ گرم شکر شیرینی پزی
نیم قاشق چایخوری کره نباتی سفید شیرینی پزی
روش تهیه:
۱. ژلاتین را در کاسه کوچکی که آب سرد را در آن ریخته اید بپاشید و بگذارید ۲ دقیقه بماند تا نرم شود. کاسه را در مایکروویو بگذارید تا ۳۰ ثانیه بماند و ژلاتین حل شود.
۲. عصاره بادام، شیره ذرت و گلیسیرین را اضافه کنید. این مواد را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اگر مخلوط شما یکنواخت نشد، حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه دیگر آن را در مایکروویو بگذارید و دوباره هم بزنید.
۳. شکر را اضافه کنید. حدود ۵۰۰ گرم از شکر را در کاسه ای الک کنید. وسط آن سوراخی درست کنید و مخلوط مایع را داخل این سوراخ بریزید. با قاشق چوبی هم بزندی تا این مخلوط چسبناک شود.
۴. بقیه شکر را روی سطح تمیزی الک کنید. باقیمانده شکر را می توانید به مخلوط فوندان بیفزائید.
۵. حالا زمان آن رسیده که فوندان را ورز دهید. فوندان را روی سطحی که شکر پاشیده اید بگذارید و ورز دهید تا اینکه تبدیل به توده ای یکنواخت و خم پذیر شود و اگر لازم شد شکر بیشتری اضافه کنید. کره نباتی را به دست هایتان بمالید و به ورز دادن فوندان ادامه دهید.
6. فوندان را داخل کیسه پلاستیکی بپیچید و هوای آن را بگیرید تا خشک نشود. این فوندان تقریباً تا شش روز در یخچال می ماند.
پس از آنکه فوندان را درست کردید، با رنگ غذا آن را به رنگ دلخواه خود درآورید و با ابزارهای قنادی مخصوصی که از فروشگاه های لوازم قنادی می خرید می توانید همانطور که در شکل می بینید با فوندان های رنگی، گل های رز زیبا برای کیک خود درست کنید. این کار کمی صبر و حوصله می خواهد، ولی در عین حال یکی از فعالیت های مهیج و در نهایت رضایتبخش، زیبا و به درد بخور است.
در زیر چند نمونه از کیک های عروسی گلدار را مشاهده می کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
جیم لایف یه برنامه داره به اسم شگفت انگیز ترین کیک های عروسی .
یه کیکایی درست می کنن ادم میمونه اینا رو چطور می سازن
پاسخ ها
کاربر
اره منم دیدم خیلی باحالن
بدون نام
مامان...منم می خوام...
asl
خیلی قشنگ هستند
پری
چرا نمی شه خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر
واقعا اینا هنرمندند
خدایا این ها را بدار تا الگوی خوبی برای جامعشون باشند
somaye
خیلی خوشگلن،عالیییی بود
قلیه میگو
اگه خودتون بلد باشید تو خونه کیک درست کنید و با خمیر فوندانت آماده خودتون تزئینش کنید خیلی خیلی ارزون درمیاد........دوستم برای عروسیش کیک میخواست گفتن میشه چهارصد و خورده ای .خالش براش سه طبقه درست کرد با فوندانت و مروارید خوراکی و همین چیزایی که تو قنادی ها هست انقدر ناااااز شد شیک و ساده و خوشمزه
بدون نام
آدم روحش شاد میشه از دیدن این همه زیبایی .
بدون نام
کی دلش میاد این اثار هنری رو بخوره؟
sepideh
وای چه قدر خوشگلن.البته منم بلدم ولی نه این قدر حرفه ای
نظر کاربران
جیم لایف یه برنامه داره به اسم شگفت انگیز ترین کیک های عروسی .
یه کیکایی درست می کنن ادم میمونه اینا رو چطور می سازن
پاسخ ها
اره منم دیدم خیلی باحالن
مامان...منم می خوام...
خیلی قشنگ هستند
چرا نمی شه خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا اینا هنرمندند
خدایا این ها را بدار تا الگوی خوبی برای جامعشون باشند
خیلی خوشگلن،عالیییی بود
اگه خودتون بلد باشید تو خونه کیک درست کنید و با خمیر فوندانت آماده خودتون تزئینش کنید خیلی خیلی ارزون درمیاد........دوستم برای عروسیش کیک میخواست گفتن میشه چهارصد و خورده ای .خالش براش سه طبقه درست کرد با فوندانت و مروارید خوراکی و همین چیزایی که تو قنادی ها هست انقدر ناااااز شد شیک و ساده و خوشمزه
آدم روحش شاد میشه از دیدن این همه زیبایی .
کی دلش میاد این اثار هنری رو بخوره؟
وای چه قدر خوشگلن.البته منم بلدم ولی نه این قدر حرفه ای