لمون رايس + خوراك شاپارت + سيني پاپايا
پاپايا را نصف كرده و هستههاي خشك داخل آن را در بياوريد، پاپاياي نصف شده را در بشقابي كه ميخواهيد سرو كنيد قرار دهيد و موزها را گرد گرد برش داده و درون پاپايا بگذاريد...
- برنج باسمتي: يك پيمانه
- كيسه چاي ليمويي: يك عدد
ادویه
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- روغن زيتون: به ميزان لازم
مواد لازم خوراك شاپارت
- فلفل قرمز چيلي: يك عدد
- سير: ۲ حبه
- گشنيز: يكدسته كوچك
- فلفل سبز: ۲عدد ريزشده در روغن زيتون
- پوره گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
- روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
- ميگو ريز پختهشده: ۱۵ عدد
- شاهميگو: ۶ عدد
- ليمو: ۲ عدد براي سرو
- شيرنارگيل: ۴۰۰ گرم
- لوبيا سبز: به ميزان لازم
مواد لازم سالاد خیار
- زنجبيل: 2 سانتيمتر
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- ليمو: يك عدد
- خيار: 3 عدد
- گشنيز: يك دسته كوچك
- فلفل چيلي: يكدوم
- سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
مواد لازم سيني پاپايا
- پاياپا: ۲ عدد
- ماست موسير: به ميزان لازم
- ليمو: يك عدد
- موز: ۲ عدد
- نعنا: چند برگ
- اختياري: چند عدد بيسكويت يا شيريني گردويي، نارگيلي
- براي سروكردن
- پوست پرتقال: براي تزئين
فر را روشن كرده و در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد و ۴۰۰ درجه فارنهايت قرار دهيد. آب را در كتري به جوش بياوريد تا هر وقت خواستيد از آن استفاده كنيد.
- خوراك شاپارت
بعد از ۸ دقيقه ميگوها را بيرون بياوريد و لوبيا سبزها را شسته و درون ماهيتابه كمي سرخ كنيد و همراه با ميگوهاي ريز شده در شيرنارگيل بخوابانيد و بعد به مواد اصلي اضافه كنيد.شاهميگوها را در ظرف ديگري سرو كنيد. ليموها را برش زده و همراه با غذا سرو كنيد.
- سالاد خیار
- برنج لیمویی
پاپايا را نصف كرده و هستههاي خشك داخل آن را در بياوريد، پاپاياي نصف شده را در بشقابي كه ميخواهيد سرو كنيد قرار دهيد و موزها را گرد گرد برش داده و درون پاپايا بگذاريد. ماست موسير را در هر ظرف ريخته و روي آن آبليموي تازه بريزيد و برگهاي تازه نعنا را جداكرده و روي اين دسر خوشمزه قرار دهيد. از پوست پرتقال هم براي تزئين استفاده كنيد. براي سرو دسر ميتوانيد از بيسكويت نارگيلي يا گردويي استفاده كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر