چاینا دیزاین ماکارون
اگر فر گازي بود روي درجه ۱۵۰ درجه سانتيگراد و اگر برقي بود روي درجه ۱۴۰ درجه سانتيگراد تنظيم و گرم میکنيم. کف سيني فر را کاغذ روغني پهن کرده و آن را چرب ميکنيم. ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي هم ميزنيم تا پف کند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- سفيده تخممرغ:۳ عدد
- شکر دانهريز: ۴۰ گرم
- پودرشکر: ۱۸۰ گرم
- پودربادام: ۱۲۵ گرم
- رنگ و اسانس خوراکي: به ميزان دلخواه
روش تهیه:
اگر فر گازي بود روي درجه 150 درجه سانتيگراد و اگر برقي بود روي درجه 140 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم میکنيم. کف سيني فر را کاغذ روغني پهن کرده و آن را چرب ميکنيم. ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي هم ميزنيم تا پف کند سپس آرامآرام شکر دانهريز را به سفيده اضافه کرده و به هم زدن ادامه ميدهيم تا حالت فوميشکل پيدا کند. پودر شکر و پودر بادام را با يکديگر آسياب کرده و خوب مخلوط ميکنيم و توجه داريم که به واسطه چربي بادام حالت خميريشکل پيدا نکند. رنگ و اسانس را نيز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در 3 مرحله توسط ليسک به خورد سفيدهها ميدهيم. يک ماسوره ساده به قطر 2 سانتيمتر داخل کيسه قيف قرار ميدهيم. مايه را داخل قيف ريخته، دايرههايي به قطر 3 تا 4سانتيمتر از مايه روي کاغذ ميگذاريم. سيني را چند بار روي ميز ميکوبيم و به مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت ميدهيم تا رويه ماکارونها حالت چسبنده نداشته باشد. سپس به مدت 20 دقيقه روي پنجره وسط فر ميپزيم. براي بين ماکارونهاي شکلاتي پس از پخت از خامه يا کرم گاناش سفيد استفاده ميکنيم.
ارسال نظر