قیمه دوستداشتنی، اینبار با گوشتِ شترمرغ
توجه داشته باشید که طرز تهیه خورشت شتر مرغ بسیار شبیه به قیمه میباشد، اما تفاوتهای کوچکی در مواد لازم برای آن نیز وجود دارد همچنین به جای استفاده از گوشت گوسفندی از گوشت شترمرغ استفاده میشود
ویرگول: توجه داشته باشید که طرز تهیه خورشت شتر مرغ بسیار شبیه به قیمه میباشد، اما تفاوتهای کوچکی در مواد لازم برای آن نیز وجود دارد همچنین به جای استفاده از گوشت گوسفندی از گوشت شترمرغ استفاده میشود.
مواد لازم
گوشت شتر مرغ: ۳۰۰ گرم
لپه: یک لیوان
لیمو عمانی: ۴ الی ۵ عدد
پیاز:۱ عدد
رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: (در صورت تمایل ۳-۴ عدد)
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و دارچین نیز به میزان کافی
طرز تهیه
در ابتدا لپهها را میشوییم و به مدت ۲-۳ ساعتی در آب ولرم قرار میدهیم تا بخیسد لیمو عمانی را نیز به مدت ۲ ساعت در آب گرم باید قرار دهید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود.
یک قابلمهای را بر روی حرارت قرار دهید، مقداری روغن داخل آن ریخته و میگذارید تا کمی داغ شود. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و داخلش قابلمه تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود.
گوشت شترمرغ خورشتی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زردچوبه به پیاز بزنید و تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه گوشت و پیاز تفت دهید تا رنگ رب باز شود. گوجه فرنگیها را هم رنده کنید و به همراه رب در قابلمه تفت دهید.
باید گوشت را داخل زود پز ریخته و تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کمی پخته شود.
در این فاصله لپهها را که به مدت ۳ ساعت خیسانده بودیم باید آن را در کمی روغن تفت بدهیم و تا که بوی خامی ندهند. بعد با گوشت اضافه کنید. روی لیمو عمانیها را هم چند سوراخ ایجاد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. بعد درب زودپز را ببندید تا لپه و لیمو به همراه گوشت، یک ربع دیگر بپزند.
بعد از یک ربع، باید در زود پز را باز کنید. تا لپهها له نشوند. نمک، دارچین و زعفران را به خورشت اضافه کنید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را به همراه برنج سرو کنید.
سیب زمینیها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید و در کنار خورشت بریزید البته میتوان آنها را بعد از سرخ شدن از یک ربع قبل داخل زود پز ریخته که طعم و لعاب خوشمزهای به خورشت دهد.
همچنین توجه داشته باشید که در صورت تمایل به استفاده از قابلمه به جای زودپز برای تهیه این خورشت شترمرغ باید بعد از تفت پیاز و گوشت، لپه را هم تفت دهید و بعد رب و زردچوبه را اضافه کنید؛ و بعد از یک ساعت و نیم پخت گوشت و لپه لیمو عمانی را داخل خورشت بریزید.
نظر کاربران
بسییییار عاااالیه
یا مولای متقیان! گوشت شترمرغ از کجا بیاریم؟
من قبلاً درست کردم اصلا دوست نداشتم
گوشت شترمرغ خیلی لطیف و خوبه
گوشت شترمرغ خیلی بد و بو من بده