سالاد خاص و خوشمزه، سالاد پانزانلا
طرز تهیه سالاد پانزانلا
مواد لازم:
مواد لازم
۱ عدد کاهو
½ نان فوکاچیا
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد خیار
½ پیاز قرمز متوسط
½ فنجان زیتون بی هسته
۵۰ گرم پنیر فتا خرد شده
¼ فنجان روغن مایع
¼ فنجان روغن زیتون
¼ فنجان سرکه قرمز
۱ قاشق غذاخوری خردل
۱ قاشق چایخوری پونه خشک
۱ قاشق چایخوری سیر خردشده
¾ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
مرحله ۱
کاهو ها را خرد کرده به اندازه ۲تا ۳ سانتی متر برش دهید ،سپس بشوید و اجازه دهید خشک شود .گوجه فرنگی و خیار را بشویید سپس خرد کنید . پیاز قرمز را خلال کنید . زیتونها را نیز می توانید خرد کنید یا خرد نشده استفاده کنید. تمام این مواد ( گوجه فرنگی، خیار ، پیاز، زیتون و پنیر فتا ) را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا ترکیب شوند
مرحله ۲
حال تمام مواد تشکیل دهنده سس ( روغن مایع ، روغن زیتون ، سرکه ، خردل ، سیر ، پونه، نمک و فلفل ) با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید
مرحله ۳
نان ها را نیز خرد کنید، البته می توانید به جای نان فوکاچیا از نان باکت هم استفاده کنید . درانتها تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سرو کنید . شما می توانید این مواد را جدا گانه در یخچال نگهداری کنید و هنگام سرو با هم مخلوط کنید چون نان ها نباید تردی خود را از دست بدهند
مواد لازم
۱ عدد کاهو
½ نان فوکاچیا
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد خیار
½ پیاز قرمز متوسط
½ فنجان زیتون بی هسته
۵۰ گرم پنیر فتا خرد شده
¼ فنجان روغن مایع
¼ فنجان روغن زیتون
¼ فنجان سرکه قرمز
۱ قاشق غذاخوری خردل
۱ قاشق چایخوری پونه خشک
۱ قاشق چایخوری سیر خردشده
¾ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
مرحله ۱
کاهو ها را خرد کرده به اندازه ۲تا ۳ سانتی متر برش دهید ،سپس بشوید و اجازه دهید خشک شود .گوجه فرنگی و خیار را بشویید سپس خرد کنید . پیاز قرمز را خلال کنید . زیتونها را نیز می توانید خرد کنید یا خرد نشده استفاده کنید. تمام این مواد ( گوجه فرنگی، خیار ، پیاز، زیتون و پنیر فتا ) را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا ترکیب شوند
مرحله ۲
حال تمام مواد تشکیل دهنده سس ( روغن مایع ، روغن زیتون ، سرکه ، خردل ، سیر ، پونه، نمک و فلفل ) با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید
مرحله ۳
نان ها را نیز خرد کنید، البته می توانید به جای نان فوکاچیا از نان باکت هم استفاده کنید . درانتها تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سرو کنید . شما می توانید این مواد را جدا گانه در یخچال نگهداری کنید و هنگام سرو با هم مخلوط کنید چون نان ها نباید تردی خود را از دست بدهند
پ
ارسال نظر