۱۰۹۵۵۳۴
۴ نظر
۵۱۰۲
۴ نظر
۵۱۰۲
پ

طرز تهیه شربت سکنجبین؛ تجربه‌ی طعمی نوستالژی

شربت سکنجبین یکی از شربت‌های خوشمزه و معروف قدیمی است که در قدیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. اما متاسفانه امروزه و با وجود نوشیدنی‌های صنعتی کمتر کسی است که به سراغ نوشیدنی‌های سنتی برود.

وب‌سایت غذالند: شربت سکنجبین یکی از شربت‌های خوشمزه و معروف قدیمی است که در قدیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. اما متاسفانه امروزه و با وجود نوشیدنی‌های صنعتی کمتر کسی است که به سراغ نوشیدنی‌های سنتی برود. ما در اینجا می‌خواهیم شما را با یک ترکیب عالی و پر خاصیت یعنی شربت سکنجبین آشنا کنیم.

طرز تهیه شربت سکنجبین؛ تجربه‌ی طعمی نوستالژی

سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود می‌آوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه می‌کردند، ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند؛ و امروز که عسل گران یا کمیاب‌تر از گذشته شده به‌طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند.

مواد لازم

  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • آب: ۲ لیوان
  • سرکه: ۱۰۰ گرم
  • نعناع تازه: ۱۵۰ گرم
  • گلاب: مقداری

طرز تهیه شربت سکنجبین؛ تجربه‌ی طعمی نوستالژی

طرز تهیه شربت سکنجبین؛ تجربه‌ی طعمی نوستالژی

طرز تهیه:

۱: ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۲: سپس نعنا را خوب و به دقت بشویید، لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید.

۳: بعد نعناع‌ها را به صورت دسته‌ای درآورده و دور آن نخ بپیچید و داخل مخلوط در حال جوش قرار دهید تا عطر و طعم نعناع جذب شربت شود.

۴: سپس کم کم سرکه و گلاب را اضافه کنید و بگذارید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.

۵: در پایان شربت را از صافی رد کنید و بگذارید تا خنک شود.

نکته: می‌توانید زمان سرو، از خیار و لیموی تازه در این شربت خوشمزه استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم

    اگه. رسانه های عمومی مثل روزنامه، مجلات، رادیو، تلویزیون، اینترنت و،، ‌،،، این شربت سنتی و دیگر. نوشیدنی ها. را به مردم و خصوصا جوانان معرفی کنن. هم. مردم نوشیدنی طبیعی و سالم. مینوشند هم. اینکه. با. اشامیدنی های کشورشون اشنا می شن، یادش بخیر مادر. خدا. بیامرزم. چقدر. شربت. سکنجبین. رو. دوست. داشت، اما. من نتونستم. براش. تهیه کنم......؟.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خدا رحمتشون کنه

  • بدون نام

    گذاشتن نعنا اشتباه هست هم رنگشو خراب میکنه هم بوی عرق نعنا میده مهم عطرش با سرکه هست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      احتمالا مدت زمان زیاد با برگ تازه نعنا جوشاندید!!!
      جایگزین ش می تونید از عرق نعنا استفاده کنید
      عطر نعنا بی نظیر ه حال آنکه سرکه عطری نداره و بیشتر طعم دهنده س و خاصیت سم زدایی داره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج