۱۰۹۵
۵۰۴۷
۵۰۴۷
پ

پاستاي لينگوئيني با سس قارچ

پاستاي لينگوئيني (Linguini) يك نوع پاستا با رشته‌هاي دراز و كمي پهن مي‌باشد و تركيب بسيار خوشمزه‌اي با سس قارچ مي‌دهد.

پاستاي لينگوئيني با سس قارچ

مواد لازم (براي ۴نفر)
پاستاي لينگوئيني 400 گرم
قارچ ۳۰۰ گرم (خرد شده)
روغن‌زيتون 2 قاشق غذا‌خوري
سير ۲ حبه (خرد شده)
آب‌ مرغ يك ليوان سرخالي
خامه ۱۵۰ گرم
پيازچه 4 عدد (خرد شود)
پودر آويشن يك‌ قاشق چاي‌خوري سرصاف
آب ليمو‌ترش يك قاشق غذاخوري

پاستاي لينگوئيني (Linguini) يك نوع پاستا با رشته‌هاي دراز و كمي پهن مي‌باشد و تركيب بسيار خوشمزه‌اي با سس قارچ مي‌دهد.

طرز تهيه
۱. در يك تابه روغن ريخته، قارچ و آب ليموترش را به آن افزوده، تفت دهيد. سپس سير و پيازچه را افزوده و حرارت دادن را ادامه دهيد تا آب قارچ كشيده شود.
2. آب مرغ و خامه را به مخلوط قارچ افزوده هم بزنيد (حرارت را كم كنيد) تا كمي بجوشد و غلظت بگيرد (خيلي نجوشانيد، چون خامه هنگام سرد شدن غلظت بيشتري پيدا مي‌كند) پودر آويشن را هم به آن بيافزاييد.
۳. پاستا را در يك قابلمه‌ي بزرگ آب‌جوش محتوي نمك و سركه (با درب باز) بجوشانيد تا مغز‌پخت شود. (نمك را زياده از حد نريزيد) سپس آن‌را آبكش كنيد.
4. در تابه‌اي ديگر، سوسيس را در كمي روغن سرخ كنيد.
۵. پاستا را در يك كاسه بزرگ با سس آويشن و سوسيس به‌طور كامل مخلوط كنيد.

منبع : Hashpazi.ir

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج