طرز پخت سینه مرغ رژیمی؛ سریع و ساده
امروز یک شیوهی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید.
وبسایت دونفره - نسترن کوهی: مرغ، یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزخونه اغلب ماهاست. با مرغ غذاهای متنوع و زیادی میشه درست کرد. امروز یک شیوهی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید.
همچنین در خیلی از مواقع افراد بخاطر بیماری، رژیم خاصی دارن که باید از ادویه جات و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند، این یک غذای عالی پرهیزی هم هست. به نظر من که این شیوهی پخت از آبپز کردن خیلی بهتر و خوشمزه تره.
مواد لازم
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- نمک و فلفل سیاه
- روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
سینههای مرغ رو روی تخته قرار داده و به کمک یک شیشه مربایی بزرگ، شروع کنید به کوبیدن اونها تا ضخامت شون کمتر بشه.
مقداری نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید. اگه بخواید میتونید در این مرحله ادویه و سبزیجات خشک شده معطر هم بهشون اضافه کنید.
ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید تا کمی گرم بشه و بعد روغن رو بهش اضافه کنید. ماهیتابه رو بچرخونید تا تمام سطح کف اون روغنی بشه.
سینه مرغ رو داخل ماهیتابه قرار بدید و با حرارت متوسط اجازه بدید یک طرفشون به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزه. توی این یک دقیقه اصلا اونها رو جابجا نکنید.
حالا که یک طرف سینههای مرغ کمی پخت و طلایی شد، اونها رو برگردون کنید.
توی این مرحله باید حرارت رو کم کنید.
در ماهیتابه رو بذارید و تایمر رو روی ده دقیقه تنظیم کنید. از یک ماهیتابه استفاده کنید که در اون به خوبی بسته بشه. توی این ده دقیقه به هیچ عنوان در ماهیتابه رو باز نکنید.
بعد از اینکه ۱۰ دقیقه تمام شد، بدون اینکه در ماهیتابه رو بردارید، حرارت رو خاموش کرده و مجددا تایمر رو روی ۱۰ دقیقه تنظیم کنید. حواستون باشه که همچنان در ماهیتابه رو باز نکنید.
بعد از تمام شدن ده دقیقه میتونید در ماهیتابه رو باز کنید و سینهی مرغ شما آمادست. میتونید اون رو برش زده و در کنار سبزیجات میل کنید و یا برای تهیه انواع سالاد، ساندویج و تاکو از اون استفاده کنید.
نظر کاربران
کو مرغ
چه تشکیلات و تعریفی
یک استکان آب و کمی روغن و ادویه و یک قاشق آب لیمو کافیست ربع ساعت با درب بسته و حرارت کم پخته میشود
پاسخ ها
والله بخدا. همچین نوشته روش، گفتیم الان دوره آموزشی میخواد بذاره
په نباید با اینا سرگرم شیم تا بعدا هم خدا کریمه
همش براکلاس گذاشتنه
سینه مرغ خودش چیه که رژیمی هم پخته بشه ، میشه کانکریت
مرغ رو تو روغن سرخ کردی بعد رژیمیه؟؟
خوبه کسی ننوشته کو مرغ؟مرغ گرانه
حالا این یک تایمر داشته، حتما باید استفاده میکرده.
دوستان عزیز آشپزی هنره و تکنیک های خاص خودش رو داره . اتفاقا روش بسیار خوبیه برای اینکه مرغ به اندازه پخته بشه زمانی که گفته شده بسیار چیز مهمیه. یه کم ذائقه مون رو به رورز تر کنیم . این روش برای کنار سالاد یا رژیمهای سبک عالیه. دوست عزیز که نوشتن با آب بپزید و روغن قطعا این طعم رو نخواهد داشت این هم یه روشه برای پخت چه اشکال داره؟ چه قدر ماشالا مقاوم هستید در برابر تغییر .