مغولـین چیه؟
ابتدا گوشت را به شکل برشهای انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته میکنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- فیله گوساله: یک کیلوگرم
- هویج: 4 عدد
- فلفل دلمهای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
- لوبیاسبز: 300 گرم
- قارچ دکمهای: 500 گرم
- پــودر پیاز: یک قاشـــق چایخوری
- پودر کاری و آویشن: از هر کدام نوک کارد
- سویا سس: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- تای سس: به میزان لازم (برای آماده کردن تای سس در منزل مراجعه شود به صفحه
- دایرة المعارف)
روش تهيه:
۱. ابتدا گوشت را به شکل برشهای انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته میکنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
۲. قارچ را جداگانه تفت میدهیم تا جایی که آب آن کشیده شده و سرخ شود. لوبیا سبز و هویج را نیز به شکل خلالی باریک و بلند خرد کرده و آبپز یا بخارپز میکنیم.
۳. گوشتها را داخل تابهای چدنی که آن را خیلی داغ کردهایم با کمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیکی میکنیم و سبزیجات آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه همه را با هم تفت میدهیم. اگر نمک مواد کم بود، سویا سس اضافه میکنیم. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد ادویهها و پودر پیاز را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم تا طعم ادویهها تغيير نكند.
۴. در نهایت تای سس را اضافه کرده و بلافاصله غذا را سرو میکنیم. ميتوان این خوراک را داخل نان والوان بزرگ هم سرو کرد.
ارسال نظر