۱۰۹۱۶۳
۱ نظر
۵۰۲۱
۱ نظر
۵۰۲۱
پ

طرز تهیه میرزا قاسمی

ابتدا بامجان‌ها را خوب شسته و خشک می‌کنیم و بدون اینکه پوست و قسمت سبز آنها را بگیریم روی گریل یا منقل زغالی کباب می‌کنیم ( البته برای این کار ازشعله گاز نیز می‌توانیم استفاده کنیم اما طبیعتا طعم مطبوع زغالی و دودی را نخواهد داشت).

طرز تهیه میرزا قاسمی
مجله زندگی ایده آل:

طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم:

  • بادمجان قلمی: ۶ عدد
  • گوجه‌فرنگی: سایز متوسط ۵ عدد
  • سیر: یک بوته کوچک
  • رب گوجه‌فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • زرد چوبه : ۲ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون یا روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا بامجان‌ها را خوب شسته و خشک می‌کنیم و بدون اینکه پوست و قسمت سبز آنها را بگیریم روی گریل یا منقل زغالی کباب می‌کنیم ( البته برای این کار ازشعله گاز نیز می‌توانیم استفاده کنیم اما طبیعتا طعم مطبوع زغالی و دودی را نخواهد داشت). بادمجان‌های کباب شده را روی تخته کار گذاشته و توسط کارد پوست روی آنها را پاک می‌کنیم و سپس آنها را می‌شوییم که زیر آب تکه‌های ریز پوست‌های خرد شده هم جدا شوند.

2. بامجان‌ها را خرد کرده و با زرد چوبه و روغن آنقدر تفت می‌دهیم تا کاملا آب اضافه خود را از دست داده و به روغن بیفتند.

3. برای اینکه پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیریم ابتدا آنها را داخل کاسه‌ای پر از آب جوش می‌ریزیم و پس از 10 دقیقه بلافاصله داخل کاسه‌ای پر ازآب و یخ انتقال می‌دهیم. به این روش به راحتی پوست آنها کنده خواهد شد. در این مرحله گوجه‌ها را خرد کرده و جداگانه به همراه روغن و کمی زرد چوبه و نمک آنقدر سرخ می‌کنیم تا آب آن کاملا کشیده شده و روغن بیندازد.

4. در این مرحله گوجه و بادمجان را مخلوط کرده و سیر رنده شده را به آنها اضافه می‌کنیم و آنقدر تفت می‌دهیم تا میرزا قاسمی مانند حلوا از ظرف جدا شود.در این مرحله کنار مواد در تابه تخم مرغ نیمرو کرده و در نهایت همه را با هم مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.

5. برای آماده کردن اردور میرزاقاسمی یا تزیین آن به صورتی خاص که نخواهیم آن را به عنوان غذای اصلی سرو کنیم، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب جوش به شکل بن‌ماری ذوب می‌کنیم.

6. ژلاتین را داخل مواد ریخته و با قاشق مخلوط می‌کنیم و مواد را داخل قالب‌های مورد نظر پر می‌کنیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. بايد دقت کنیم اصلا از روغن جامد استفاده نکنیم و 3 ساعت قبل از سرو آنها را از یخچال بیرون بگذاریم تا برای سرو به دمای محیط برسند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سارا

    میرزا قاسمی با ژلاتین؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج