۱۰۸۸۹۹۱
۴ نظر
۵۴۷۳
۴ نظر
۵۴۷۳
پ

طرز تهیه‌ی کیک مرغ؛ پیش‌غذای مجلسی و آسان

کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

وب‌سایت دیگچه: کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید. مطمئن باشید یکی از طرفداران این پیش‌غذا خواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه‌ی کیک مرغ؛ پیش‌غذای مجلسی و آسان

مواد لازم برای ۸ نفر

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱۵۰ گرم ژامبون مرغ
  • ۲۵۰ گرم پیازچه
  • ۱۵۰ گرم گردو خرد شده
  • نان تست به مقدار لازم
  • ماست یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • ۵۰ گرم خامه

طرز تهیه‌ی کیک مرغ؛ پیش‌غذای مجلسی و آسان

طرز تهیه‌ی کیک مرغ؛ پیش‌غذای مجلسی و آسان

طرز تهیه

برای پخت کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو بپزید و آنرا ریشه ریشه کنید. پیازچه‌ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید، چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، و آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک مرغ به صورت نرم در بیاید.
نان‌های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از مواد کیک مرغ که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان‌ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست‌ها را با مایه کیک مرغ پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

بهتر است که کیک مرغ همین دو طبقه باشد، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک می‌توانید از آب هویج، آب لبو، سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

حالا دیواره‌های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا نان تست و چوب‌شور تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می‌توانید تزئین کنید.

کیک مرغ را برای مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

طرز تهیه‌ی کیک مرغ؛ پیش‌غذای مجلسی و آسان

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    از اموزشتون. متشکرم. من قبلاً خوردم. خوشمزه بود. خودم حتما درست میکنم

  • مروارید

    به نظر خیلی چرب میاد.دل آدم رو نمیزنه؟

  • دلبر

    عالیه

  • امیر

    سینه مرغ نیست و پاچینیه ضمنا ژامبئن نمیزنن خیلی وقت گیر و البته پر هزینه ولی بسیار لذیذ و خوشمزه البته جعفری فراموش نشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج