۱۰۸۸۸۷۰
۱۳ نظر
۵۲۱۸
۱۳ نظر
۵۲۱۸
پ

بهترین ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ

امروز بهتون بهترین ادویه‌ها برای ترکیب شدن با مرغ رو معرفی میکنم که بیشترش توی آشپزخونه تون پیدا میشه و میتونید به سلیقه‌ی خودتون کم و زیادش کنید و مرغ رو به بهترین نحو مزه‌دار کنید.

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: اگه بخوایم همیشه مرغ رو یک جور طبخ کنیم احتمالا خسته کننده اس، همچنین طبخ مرغ بدون ادویه برای بیشتر آدم‌ها خیلی مطبوع نیست. امروز بهتون بهترین ادویه‌ها برای ترکیب شدن با مرغ رو معرفی میکنم که بیشترش توی آشپزخونه تون پیدا میشه و میتونید به سلیقه‌ی خودتون کم و زیادش کنید و مرغ رو به بهترین نحو مزه دار کنید. این ادویه‌ها برای سبزیجات و غذا‌های دریایی هم مناسب هستن.

بهترین ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ

چطور مرغ رو مزه‌دار و طبخ کنیم؟

بهترین روش مزه دار کردن مرغ اینه که برای چند ساعت مرغ به همراه ادویه‌ها و طعم دهنده‌ها استراحت کنه، ولی اینکه بخوایم مرغ رو چطور مزه دار کنیم به روش طبخ مورد نظرمون هم ربط داره.

مزه دار کردن مرغ میتونه روش‌های مختلفی داشته باشه. مثلا ادویه‌ها رو با یک ماده‌تر مثل آب لیمو یا ماست که اسیدی هم هستن ترکیب کنیم و مرغ رو بهش آغشته کنیم یا اینکه ادویه‌ها رو به صورت خشک به سطح مرغ آغشته کنیم. هر کدوم از این روش‌ها میتونن برای نوعی از طبخ مثل پخت در فر یا کباب کردن یا سرخ کردن مرغ مناسب باشه.

ادویه‌های مناسب برای مرغ

گیاهان معطر زیادی برای این کار مناسبند، اما بهترین اون‌ها ریحان، جعفری، آویشن، پونه کوهی و رزماری هستن.

ادویه‌های مناسب پودر سیر، پودر پیاز و نمک، پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه هستن.

اگه میخواید مزه‌ها رو در این ترکیب بیشتر کنید از گیاهان معطر و پاپریکا به نسبت بیشتری استفاده کنید و اگه میخواید مرغتون تند‌تر باشه از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

بهترین ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ

مزه دار کردن مرغ برای غذا‌های ایرانی

برای غذا‌های ایرانی قضیه کمی متفاوت هست. بهترین ادویه‌های مرغ در غذا‌های سنتی مون مثل خورشت‌ها و خوراک‌ها و قاطی پلو‌ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین هست. مرغ رو به زردچوبه و دارچین کاملا آغشته کنید و در اکثر خورشت‌ها در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.

چه مقدار از چاشنی استفاده کنیم؟

خوبه برای حدود نیم کیلو مرغ یک قاشق غذاخوری از چاشنی استفاده کنید. دقت کنید که چاشنی رو کم کم اضافه کنید و مطمئن بشید که چاشنی کاملا به خورد مرغ رفته باشه.

چاشنی رو بهتره قبل از پخت اضافه کنیم یا بعد از پخت؟

برای طعم دار شدن و خوشمزه‌تر شدن مرغ بهتره چاشنی رو حداقل نیم ساعت قبل از پخت بهش اضافه کنیم. البته میتونید بعد از پخت مرغ هم بهش مقداری چاشنی اضافه کنید، اما ادویه‌های بعد از پخت اضافه شده روی سطح مرغ باقی میمونه و وارد بافتش نمیشه.

بهترین ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ

چه مدت می‌تونیم ادویه‌ها رو نگهداری کنیم؟

اگه میخواهید ادویه‌ای که استفاده میکنید در بهترین حالت طعم دهندگی خودش باشه بهتره خودتون مواد رو پودر کنید و تا سه ماه در ظرف شیشه‌ای و در دار نگهداری کنید. هرچی جای ادویه‌ها خشک و خنک باشه طعمش و عطرش بهتر حفظ میشه.

طرز تهیه چاشنی مرغ

  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • یک و نیم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • یک و نیم قاشق غذا خوری پودر سیر
  • یک قاشق غذا خوری پودر پیاز
  • نصف قاشق غذاخوری آویشن
  • یک قاشق غذاخوری جعفری
  • نصف قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • نوک قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)

بهترین ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ

همه مواد رو با هم مخلوط و پودر کنید و در یک ظرف در دار در جای خنک و تاریک به مدت ۳ ماه نگه دارید.

ادویه‌ها رو چه اندازه پودر کنیم؟

من ترجیح میدم از این ادویه ها، گیاهان معطر و پاپریکا کمی درشت‌تر از بقیه باشن. ادویه‌ها رو جداگانه پودر میکنم که میزان پودر شدنش قابل کنترل باشه. بعضی رو با هاون پودر میکنم که عطر و طعمشون بهتر حفظ بشه.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    شایدفقطبتونیم طعم دهندهاروبخریم وگرنه مرغ که از دست مسولین دررفته

    پاسخ ها

    • بدون نام

      از اول تو دستشون نبوده

    • بدون نام

      خوب گفتی...

    • دختر ترک

      دوستان دیگه بس کنید همه مردم یکی نیستن خداروشکر کسایی هم که نمیتونن بخرن برای چی میان نظر میدن

    • مائده

      الان چه ربطی به مزه دار کردنه مرغ داره آخه این حرف!!
      داره یاد میده چطوری مرغ رو خوب طمع دار کنی

  • بدون نام

    چی تو دستشون بود که این باشه

  • بدون نام

    دارچین روی مرغ؟؟

  • دلبر

    عالی

  • سر آشپز

    آویشن ادویه مرغ نیست و اغلب مردم طعم آویشن رو روی مرغ نمی پسندند و مرغ مزه دار شده با آویشن رو بد مزه میدونند . بهتر هست ابتدا سلیقه اقراد رو در این مورد بدونید و بعد آویشن رو به ادویه مرغ اضافه کنید. کلا این ادویه خاص بهتر است برای مرغ استفاده نشود مگر روی پیتزای مرغ آماده شده و پخته آنهم به مقدار کم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ممنون ازراهنمایتون

  • بدون نام

    کدوم مرغ؟

  • بدون نام

    عجیبه که اکثرا نظرات منتشر نمیشن

  • دکتر

    پونه کوهی معرکس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج