۱۰۸۸۲۷۱
۱۰ نظر
۵۱۷۷
۱۰ نظر
۵۱۷۷
پ

رشته‌پلو؛ خوشمزه‌ای برای چهارشنبه‌سوری

رشته پلو غذای عید نوروز است. طبق سنت هرساله، ایرانی‌ها رشته پلو را شب چهار شنبه سوری درست می‌کنند. حالا که یک روز تا چهارشنبه‌سوری بیشتر باقی نمانده، پیشنهاد می‌کنیم مواد اولیه این غذای خوشمزه را تهیه کنید و شب چهارشنبه‌سوری یک رشته‌پلوی فرد اعلاء میل کنید.

وب‌سایت دیگچه: رشته پلو غذای عید نوروز است. طبق سنت هرساله، ایرانی‌ها رشته پلو را شب چهار شنبه سوری درست می‌کنند. رشته پلو را با مرغ هم می‌توانید سرو کنید. حالا که یک روز تا چهارشنبه‌سوری بیشتر باقی نمانده، پیشنهاد می‌کنیم مواد اولیه این غذای خوشمزه را تهیه کنید و شب چهارشنبه‌سوری یک رشته‌پلوی فرد اعلاء میل کنید.

رشته‌پلو؛ خوشمزه‌ای برای چهارشنبه‌سوری

مواد لازم برای ۶ نفر

  • ۴۰۰ گرم برنج
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
  • ۱۵۰ گرم رشته پلویی
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • یک قاشق سوپخوری رب‌گوجه‌فرنگی به دلخواه
  • یک قاشق سوپخوری زعفران دم‌کرده
  • روغن به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
  • کشمش برای تزئین: به‌مقدار دلخواه

رشته‌پلو؛ خوشمزه‌ای برای چهارشنبه‌سوری

رشته‌پلو؛ خوشمزه‌ای برای چهارشنبه‌سوری

طرز تهیه

۱. برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید.

۲. قبل از آبکش کردن رشته‌های پلویی را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید.

۳. پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده مخلوط نمائید.

۴. نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید با مخلوط گوشت و پیاز کوفته ریزه درست کنید و آن را در یک دیگچه و کمی روغن تفت دهید.

۵. رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.

۶. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، رشته پلو را در دیس کشیده و کوفته ریزه را روی آن بریزید. برای تزئین از کشمش تفت داده شده و مقداری برنج زعفرانی درست کرده و روی برنج بریزید. رشته پلو با گوشت آماده است نوش جان.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رهین

    درود به تمام ایرانیان
    بر خلاف آنچه امروزه مرسوم میباشد، ایرانیان باستان ماهی پلو را روز آخر سال میخوردند که ماهی نماد جنبندگی و تلاش بود و رشته پلو را روز اول عید تا رشته ی کار در سال جدید دستشان بیاید

  • بدون نام

    من کشمش هم تفت میدم و اضافه میکنم .

  • بدون نام

    رشته پلو خیلی خوشمزه است ولی نمیدونستم غذای چهارشنبه سوری

  • بدون نام

    بسیار عالی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      برترینها. ازت متشکریم. که ما. رو با سنت ها مون. آشنا میکنی

  • بدون نام

    چقدر خوشمزس رشته پلو

  • کاربر ۶۳

    بعضی ها چهارشنبه سوری ها شیربرنج میل می کنند

  • بدون نام

    زیره ودارچین آبه ای پلو اصل کارشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اصل کارشه

    • بدون نام

      اره بازیره خیلی خوشمرست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج