۱۰۸۶۹۹۹
۹ نظر
۵۰۹۷
۹ نظر
۵۰۹۷
پ

کیک بپز و روز مادر را مبارک کن

امروز روز مادر است و طبق سنت هرساله، بسیاری از مردم در این روز کیک و شیرینی می‌خرند. امسال شاید بخاطر ویروس کرونا ترجیح دهید خودتان در خانه کیک درست کنید. به‌همین مناسبت امروز در این مطلب، طرز تهیه یک کیک ساده با بافتی بی‌نظیر به شما آموزش خواهیم داد.

برترین‌ها: امروز روز مادر است و طبق سنت هرساله، بسیاری از مردم در این روز کیک و شیرینی می‌خرند. امسال شاید بخاطر ویروس کرونا ترجیح دهید خودتان در خانه کیک درست کنید. به‌همین مناسبت امروز در این مطلب، طرز تهیه یک کیک ساده با بافتی بی‌نظیر را به شما آموزش خواهیم داد. می‌توانید کیک را با خامه و یا هرچیزی که دوست دارید تزئین کنید. با ما همراه باشید.

کیک بپز و روز مادر را مبارک کن

مواد لازم:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • شیر: ۱ لیوان
  • تخم‌مرغ: ۳ یا ۴ عدد
  • روغن: ۱/۲ پیمانه
  • شکر دانه‌ریز: ۱/۵ پیمانه
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

کیک بپز و روز مادر را مبارک کن

کیک بپز و روز مادر را مبارک کن

طرز تهیه:

۱. در مرحله اول تخم‌مرغ‌ها را که به دمای محیط رسیده در یک ظرف بشکنید و وانیل را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا جایی که کرم رنگ شود و مقداری هم پف کند.

۲. در مرحله‌ی بعد، شکر را آرام‌آرام به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شوند.

۳. حالا روغن را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید.

۴. در این مرحله، آرد را که سه‌بار با بکینگ‌پودر الک کردید را در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و با لیسک به‌صورت دورانی در یک جهت هم بزنید.

۵. بعد از اینکه آرد را اضافه کردید شیر را به موادتان اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. موادتان آماده است.

۶. کف قالبتان را با کره چرب کنید و آرد‌پاشی کنید. حتما بعد از آرد‌پاشی به قالبتان ضربه بزنید تا آردهای اضافی جدا شوند و دور بریزید. موادتان را در قالب بریزید و داخل فر که از قبل گرم کردید به‌مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید.

دمای مناسب برای این کیک برای فر ۱۸۰ درجه و برای توستر حدودا ۱۵۰ درجه است. باز هم دمای فر و یا توستر‌ها متفاوت است، اما عموما این دما مناسب است.

کیک بپز و روز مادر را مبارک کن

نکته:

می‌توانید روی کیک را با خامه، شکلات، نارگیل و یا هر مواد دلخواه دیگری تزئین کنید. می‌توانید برای داشتن یک کیک جذاب، یک سیب را برش‌های نازک بزنید و روی آن پودر دارچین و یک مقدار شکر بپاشید، بعد این سیب‌های دارچینی را وسط مواد کیکتان بگذارید. در این‌صورت یک کیک خوشمزه با مغز سیب و دارچین خواهید داشت. نوش جان!

روز زن بر تمام بانوان عزیز مبارک!

کیک بپز و روز مادر را مبارک کن

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی و ساده . میتونیم یکم گردو یا کشمش هم مخلوط کنیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله

  • بدون نام

    دیشب که در شیرینی فروش ها صف بود تو این کرونا بهترین کار پختن کیک تو خونه است

  • بدون نام

    با تشکر از برترین ها.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      روزمادر به مامانای برترینها مبارک

  • بدون نام

    خودم نون پنجره و کیک عالی درست میکنم با کادو میبرم واسه مامانم ایشالله همی مادرا تنشون سلامت باشه مادر منم همینطور

    پاسخ ها

    • بدون نام

      انشاالله...

  • بدون نام

    روز مادر بر همه ی مادران عزیز مبارک باشه .ممنون از دستور ساده و راحت برترین ها.سیب دارچین وسط کیک طعمشو بهشتی میکنه.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      یه کم گل محمدی بریزید تو مواد عالی میشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج