طرز تهیه اشکنه؛ غذایی راحت و خوشمزه
اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
ایرنا زندگی: اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۴ عدد
- پیاز: ۱ عدد درشت
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
۲. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
۶. تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.
۷. در مرحله بعد تخم مرغها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغها سفت و بسته نشود.
۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.
نظر کاربران
مرسی ولی اشکنه سیب زمینی خرد شده هم دارد وگرنه فقط اب وتخم مرغ
آرد و شنبلیله نمیریزم بجاش شوید و گوجه ی خورد شده و پودر آویشن میریزم عاااااالی میشه
اگر توش عدس هم بریزیم خوشمزه تر میشه و ارزش غذایی ش بالا هم می ره
میشه یکی دو تا تخم مرغ همزده ریخت و بعد به ازای هر نفر یک تخم مرغ درسته شکست توش، اگه در حال قل خوردن باشه، همونطور میبنده و خوب میشه.
چه فقیرونه
این دیگه چه غذایه یه کم اب وسبزی با تخم مرغ
پاسخ ها
اتفاقا خیلی هم خوشمزس.مخصوصا باروغن کرمانشاهی عالی میشه