۱۰۸۲۱۱۲
۷ نظر
۵۱۲۳
۷ نظر
۵۱۲۳
پ

طرز تهیه اشکنه؛ غذایی راحت و خوشمزه

​​​​​​​اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

ایرنا زندگی: اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه؛ غذایی راحت و خوشمزه

طرز تهیه اشکنه؛ غذایی راحت و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. پیاز‌ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

۲. وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را کاملاً هم بزنید.

۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مرسی ولی اشکنه سیب زمینی خرد شده هم دارد وگرنه فقط اب وتخم مرغ

  • مائده

    آرد و شنبلیله نمیریزم بجاش شوید و گوجه ی خورد شده و پودر آویشن میریزم عاااااالی میشه

  • بدون نام

    اگر توش عدس هم بریزیم خوشمزه تر میشه و ارزش غذایی ش بالا هم می ره

  • بهروز

    میشه یکی دو تا تخم مرغ همزده ریخت و بعد به ازای هر نفر یک تخم مرغ درسته شکست توش، اگه در حال قل خوردن باشه، همونطور میبنده و خوب میشه.

  • بدون نام

    چه فقیرونه

  • مریم احمدی

    این دیگه چه غذایه یه کم اب وسبزی با تخم مرغ

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اتفاقا خیلی هم خوشمزس.مخصوصا باروغن کرمانشاهی عالی میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج