پاستايكوفته قلقلي
گوشت را به همراه پياز رنده شده خوب ورز دهيد و كمي به آن نمك و ادويه دلخواهتان را بزنيد. سپس آن را بهصورت كوفته قلقليهايي با سايز متوسط درآوريد و براي نيم ساعت در يخچال بگذاريد. در يك ماهيتابه بزرگ روغن را داغ كنيد و قلقليها را داخل روغن بريزيد تا كمي سرخ شوند.
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- گوشت مغز ران گوسفند: ۴۵۰ گرم
- پياز ريز خرد شده: ۴ عدد
- پياز رنده شده: يك عدد
- سير ريز خرد شده: ۴ حبه
- رز ماري خرد شده+ كمي براي تزئين: يك قاشق غذاخوري
- گوجه فرنگي خرد شده: ۵۰۰ گرم
- پاستاي پخته شده: ۴۰۰ گرم
روش تهیه :
گوشت را به همراه پياز رنده شده خوب ورز دهيد و كمي به آن نمك و ادويه دلخواهتان را بزنيد. سپس آن را بهصورت كوفته قلقليهايي با سايز متوسط درآوريد و براي نيم ساعت در يخچال بگذاريد. در يك ماهيتابه بزرگ روغن را داغ كنيد و قلقليها را داخل روغن بريزيد تا كمي سرخ شوند. سعي كنيد مدام آنها را به هم بزنيد تا رنگشان يكنواخت و هماهنگ قهوهاي شود سپس از ماهيتابه بيرون بياوريد. سپس پيازها را به همراه مقدار كمي نمك در ماهيتابه ريخته و آنها را براي 10 تا 15دقيقه كمي تفت دهيد تا نرم شوند. سير را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن رزماري را بيفزاييد و براي 2 دقيقه اجازه دهيد تا رزماريها نرم شوند. گوجهها را به غذا بيفزاييد، قلقليها را دوباره به ماهيتابه برگردانيد. غذا را بهمدت 10 دقيقه بپزيد تا زماني كه سس غذا غليظ شود و كوفته قلقليها كاملا مغز پخت شوند. ميتوانيد در اين مرحله به دلخواه نمك و فلفل يا فلفل قرمز به غذا افزوده و آن را به همراه پاستاي آبكش كرده سرو كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
خیلی ممنون میشه لطف کنین عکسهای بیشتری ازغذاهایی که دستورشونو میدین بزارین