۱۰۶۴۱۴۰
۱۳ نظر
۵۱۱۱
۱۳ نظر
۵۱۱۱
پ

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

وب‌سایت غذالند: آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. این آش خوشمزه و سنتی با ترکیب مواد اصلی آرد، چغندر و سبزی‌های معطر مخصوص آش تهیه و سرو شده که طعم و عطر خاص و خوشمزه‌ای را فراهم خواهد کرد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

چاشنی مخصوص آش شولی، سرکه می‌باشد، ولی می‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از رب انار نیز استفاده کنید. شولی یزدی جزء غذا‌های محبوب سنتی در میان مردم یزد می‌باشد که بسیار ساده و راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه و میل کنید.

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

مواد لازم

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • چغندر: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سبزی آشی (شوید، اسفناج، جعفری، تره و شنبلیه): ۵۰۰ گرم
  • عدس: به مقدار دلخواه
  • آب جوش: ۳ لیوان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

طرز تهیه

۱. چغندر را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید.

۲. در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

۳. چغندر‌های خرد شده را در قابلمه ریخته و صبر کنید تا نیم پز شوند.

۴. عدس و سبزی آشی خرد شده را به قابلمه اضافه و هم بزنید.

۵. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

۶. نعناع آش را نیز آماده و کمی تفت دهید.

۷. سپس نصف پیاز داغ آماده را به مواد قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

۸. آرد را با دو لیوان آب جوش در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملاً حل شود.

۹. سپس مخلوط آرد را کم کم به آش اضافه و هم بزنید.

۱۰. در آخر نیز ادویه‌ها را اضافه و بعد از ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

۱۱. برای تزیین آش نیز از پیاز و نعناع داغ استفاده کنید.

اگر تابه‌حال این آش را امتحان کرده‌اید، تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سعید

    تصویر اولی که اصن شولی نی. ولی دومیه شولیه. من یزدیم. اما کلا از شولی بدم میاد.

  • بدون نام

    چی میگی اردراکه بااب جوش مخلوط کنیم گوله گوله میشه بایدبااب سردمخلوط کنیم وبعداظافه کنیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله درست میفرمایین
      اگر روزی وقتی آرد در آب حل کردین گوله شد ،از الک یا آبکش رد کنین

  • محمدمهدی مزیدی

    سلام دوستان من یه عنوان یه یزدی بهتون پیشنهاد مکنم مطمئن باشید پشیمون نمیشود فقط میشه یه کم لپه هم اضافه کرد وبه عنوان عصرانه به نظر من براشام خوب نیس نصف شب دلتون غذا مخواد

  • بدون نام

    من کرمانی هستم.
    عالی هست

  • الهام

    ما مشهدی هستیم این آش و درست میکنیم با سرکه شکر هم می‌زنیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      یاخداشکروسرکه چه فاجعه ای میشه

  • بدون نام

    من دلم خواست:(

  • بدون نام

    به عنوان چاشنی از شکر هم استفاده میکنن

  • صبا

    من توی یزد خوردم و خیلی خوشم اومد. ولی نمیدونم چغندری که میریزن توش چیه. من فقط چغندر قرمز و چغندر قند دیدم. مال این آش چیه؟؟؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اون چغندرا فک کنم فقط تو یزد پیدا بشه جای دیگه ندیدم

  • مهدیه

    تره و جعفری و اینا چیه میگین .شولی یزدی فقط اسفناج و شوید داره

  • بدون نام

    امتحان کنید یه اش متفاوت و بی نظیر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج