۱۰۵۷۲۲
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

طرز تهیه جوجه چينى

فيله هاى مرغ را در يك كيسه پلاسيك با اين مواد تركيب كرده و براى حداقل دوساعت در يخچال قرار دهيد.

بریونی:

  • موردمصرف : غذای اصلی
  • مناسب برای : مهمانی دوستانه
  • سختی : ساده
  • مناسب فصل : همه فصول
  • آماده سازی :45 دقیقه
  • پخت : 20 دقیقه

طرز تهیه جوجه چينى

مواد لازم برای ۴ نفر

  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • نمک: کمی به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه :

مواد لازم براى مرينيت كردن فيله ها:

  • پياز رنده شده درشت يك عدد
  • عسل يك قاشق غذاخوری
  • نمك وادويه دلخواه ( زنجبيل تازه .. سير ..... )
  • زعفران دم شده يك قاشق غذاخوری غليظ

فيله هاى مرغ را در يك كيسه پلاسيك با اين مواد تركيب كرده و براى حداقل دوساعت در يخچال قرار دهيد.

طرز تهیه پودر سوخاری:

من پودر سوخارى را خودم تهيه ميكنم : به اين شكل كه نان باگت را به قطعات باريك برش ميدهم ودر فر داغ قرار داده تا كمى برشته شوند وبعد از اينك خوب در محيط خنك شدند ... داخل غذا ساز ريخته وچند بار آن را خورد ميكنم تا يكدست شوند در نهايت داخل يك سبدبا سوراخ هاى خيلى ريز ريخته تا يكدست شوند (الك كردن ).... وكنار گذاشته وبسته به نيازم به مقدارى از آن نمك وادويه اضافه ميكنم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را كنار گذاشته براى مصارف شيرنى پزى ....

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهيه جوجه چينى :

فيله هاى مرينيت شده را بيرون آورده وداخل آنها سيخ چوبى كرده وكنار ميگذارم. سفيدهء تخم مرغ را با كمى نمك خوب ميزنم تا كف كند ( در صورتى كه دوست داشته باشيد كمى هم زعفران وفلفل ) وكنار دستمان قرار ميدهيم براى راحتى كار ميشود اين سفيده را درون يك بشقاب تخت بريزيد ....

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

خوب اول فيلهء به سيخ كشيده را درون تخم مرغ زده...

طرز تهیه جوجه چينى

وبعد در پودر سوخارى....

طرز تهیه جوجه چينى

وبعد دوباره درون سفيده...

طرز تهیه جوجه چينى

وداخل روغن فراوان وداغ سرخ ميكنيد...

طرز تهیه جوجه چينى

وبعد روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود ....

طرز تهیه جوجه چينى

ودر كنار سبزيجات وسس دلخواه نوش جان كنيد...

طرز تهیه جوجه چينى

نكته در تهیه جوجه چینی :

من سفيدهء تخم مرغ را ترجيح ميدهم چون روغنمان تميز ميماند.

وانگار اسم اين روش جوجه درست كردن ، به دليل چوب هاى سيخى است كه استفاده ميشود!!!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج