۱۰۵۶۱
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

دستور آشپزی: بوراني اسفناج با گل سرخ

بوراني اسفناج بهترين حربه دوپينگ ذهني افراد خانواده است. چرا؟ به اين دليل ساده كه بوراني اسفناج كنار هر غذاي ديگري هم مي‌تواند روي سفره باشد و با استقبال افراد حاضر دور سفره يا ميزغذا مواجه شود.

برترین مجله اینترنتی ایران


بوراني اسفناج بهترين حربه دوپينگ ذهني افراد خانواده است. چرا؟ به اين دليل ساده كه بوراني اسفناج كنار هر غذاي ديگري هم مي‌تواند روي سفره باشد و با استقبال افراد حاضر دور سفره يا ميزغذا مواجه شود.




مواد لازم
  • آب: يك پيمانه
  • اسفناج: 2 كيلوگرم
  • ماست كمي ترش: يك كيلوگرم
  • زعفران آب‌كرده: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • گل سرخ و روغن: هرکدام 2 قاشق غذاخوري
  • نعنا و آويشن: هر كدام يك قاشق غذاخوري




دستورتهيه

ابتدا اسفناج را شسته و خرد كرده و آن را با آب مي‌پزيم؛ به حدي كه آب آن گرفته شود. نمك و فلفل ريخته و با روغن سرخ مي‌كنيم و بعد زعفران آب‌كرده را ريخته، نعنا، آويشن و گل سرخ را هم اضافه مي‌كنيم. سپس از روي حرارت بر مي‌داريم تا خنك شود. حالا ماست را به اندازه لازم به اسفناج اضافه مي‌كنيم و داخل يك ظرف در بسته ريخته و در يخچال مي‌گذاريم... وقت غذاست، در يخچال را باز كنيد، براني اسفناج آماده است.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آرزو امیدی

    salam
    ba tashakor az dasture pokhte burani esfenaj ba gole sorkh, mayelam bedunam in gole sorkho avishano nana bayad taze bashan ya khoshk shodeh?
    pishapish az tavajohe shoma sepasgozaram

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج