دستور آشپزی: بوراني اسفناج با گل سرخ
بوراني اسفناج بهترين حربه دوپينگ ذهني افراد خانواده است. چرا؟ به اين دليل ساده كه بوراني اسفناج كنار هر غذاي ديگري هم ميتواند روي سفره باشد و با استقبال افراد حاضر دور سفره يا ميزغذا مواجه شود.
بوراني اسفناج بهترين حربه دوپينگ ذهني افراد خانواده است. چرا؟ به اين دليل ساده كه بوراني اسفناج كنار هر غذاي ديگري هم ميتواند روي سفره باشد و با استقبال افراد حاضر دور سفره يا ميزغذا مواجه شود.
مواد لازم
- آب: يك پيمانه
- اسفناج: 2 كيلوگرم
- ماست كمي ترش: يك كيلوگرم
- زعفران آبكرده: يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- گل سرخ و روغن: هرکدام 2 قاشق غذاخوري
- نعنا و آويشن: هر كدام يك قاشق غذاخوري
دستورتهيه
ابتدا اسفناج را شسته و خرد كرده و آن را با آب ميپزيم؛ به حدي كه آب آن گرفته شود. نمك و فلفل ريخته و با روغن سرخ ميكنيم و بعد زعفران آبكرده را ريخته، نعنا، آويشن و گل سرخ را هم اضافه ميكنيم. سپس از روي حرارت بر ميداريم تا خنك شود. حالا ماست را به اندازه لازم به اسفناج اضافه ميكنيم و داخل يك ظرف در بسته ريخته و در يخچال ميگذاريم... وقت غذاست، در يخچال را باز كنيد، براني اسفناج آماده است.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
salam
ba tashakor az dasture pokhte burani esfenaj ba gole sorkh, mayelam bedunam in gole sorkho avishano nana bayad taze bashan ya khoshk shodeh?
pishapish az tavajohe shoma sepasgozaram