قزلآلا با گوجه کبابی، هم مقوی هم خوشمزه
این ماهی بسیار خوشمزه خواص تغذیهای فوقالعادهای دارد و تنها در ۱۵ دقیقه حاضر میشود.
- نوع غذا:دریایی
- وعده غذایی: ناهار شام
- زمان پخت : ۱۵دقیقه
- زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه
مواد لازم
- مناسب برای ۴ نفر
- برنج قهوهای پخته : ۴ لیوان
- قزلآلا :۴ عدد متوسط
- لیمو ترش تازه : نصف یک عدد
- گوجه فرنگی : ۸۰۰ گرم
- فلفل قرمز تازه : یک عدد
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
- ریحان تازه: مقداری
- سیر: دوحبه
طرز تهیه:
این ماهی بسیار خوشمزه خواص تغذیهای فوقالعادهای دارد و تنها در 15 دقیقه حاضر میشود.
1. ماهی را روی تخته برش قرار دهید و برشهایی به فاصله دو سانتیمتر روی پوست آن تا استخوانها ایجاد کنید. دو طرف ماهیها را به نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون آغشته کنید.
2. یک قاشق روغن زیتون در تابه بریزید و دو طرف ماهیها را در روغن سرخ کنید. برای هر طرف بین 4 تا 5 دقیقه زمان نیاز دارید.
3. گوجهفرنگیها را به هر شکلی که دوست دارید برش دهید. آنها را با فلفل خرد شده مخلوط کنید.
4. گوجه و فلفل را به همراه سیر در تابه سرخ کنید.
5. لیموترش تازه را به ماهی بزنید و گوجهها را با سرکه بالزامیک آغشته کنید و ماهی و گوجه را همراه ریحان و برنج قهوهای سرو کنید.
ارسال نظر