۱۰۴۳۷۴
۴۱ نظر
۶۱۲۸
۴۱ نظر
۶۱۲۸
پ

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی مرغ، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم.

وبسایت سفره ما: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی مرغ، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید. با ما همراه باشید.

خمیر پیراشکی

مواد لازم (خمیر پیراشکی)

• ۱ عدد تخم مرغ

• ۱.۵ قاشق غذاخوری روغن مایع

• ¼ پیمانه آب ولرم

• ¼ پیمانه شیر ولرم

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

۱. در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید.

۲. آب و شیر ولرم را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

۳. در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

۴. سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

۵. پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود ۰.۵ سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

مایه میانی با مرغ

مواد لازم (مایه مرغ)

• ۴۰ گرم کره

• نصف پیمانه خامه

• دو حبه سیر رنده شده

• نصف پیمانه آب مرغ

• نصف پیمانه سرکه سفید

• یک عدد تخم‌مرغ هم زده

• دو قاشق غذاخوری آرد ذرت

• ۲۰۰ گرم تره فرنگی خرد شده

• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را نیز با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک تابه بزرگ، کره را آب کنید، تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

۳. سپس سرکه، آرد ذرت را بریزید و هم بزنید. پس از آن آب مرغ و خامه را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشند. سپس شعله را کاهش دهید و بگذارید چندین دقیقه در حالت نیم‌جوش باقی بماند و غلیظ شود. پس از تبخیر شدن مواد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

۴. خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه مرغ در مرکز خمیر قرار دهید.

۵. در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند. از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

۶. پیراشکی ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند. در صورت تمایل، می توانید آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل شکم‌پیدا

1. از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۲. در مرکز این مستطیل حدود دو قاشق غذاخوری از مایه میانی بریزید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۳. در صورت تمایل می توانید روی مواد، پنیر موزارلا بریزید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۴. گوشه سمت راست بالای خمیر را تا کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۵. سپس گوشه سمت چپ را نیز تا کنید و روی لبه سمت راست بیاورید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۶. با دست آنها را همچون پوست شکلات بپیچانید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۷. گوشه سمت راست پایین خمیر را تا کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۸. سپس گوشه سمت چپ را نیز تا کنید و روی لبه سمت راست بیاورید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۹. با دست آنها را همچون پوست شکلات بپیچانید. همان طور که در تصویر می بینید، قسمت میانی این پیراشکی، باز و قابل مشاهده است.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۱۰. همه پیراشکی را به همین ترتیب آماده کنید. سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

مدل صدفی

1. از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۲. قسمت بالایی خمیر را با کمک چاقوی تیز، به صورت موازی برش دهید. (مطابق تصویر)

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۳. مایه مرغ یا گوشت را در قسمت پایین مستطیل قرار دهید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۴. خمیر را از سمت پایین به بالا رول کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۵. قسمت برش خورده باید روی سطح خمیر باشد.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ
۶. سپس سر و ته خمیر رابه هم بچسبانید. تا قسمت های برش خورده از هم باز و شکافی در میان آنها ایجاد شود.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۷. می توانید سیاه دانه یا کنجد روی آنها بپاشید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۸. آنها را درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۹. پیراشکی های صدفی آماده هستند. این مدل را می توانید بدون چسباندن سر و ته خمیر هم درست کنید. یعنی فقط خمیر را هلالی خم کنید تا قسمت های برش خورده باز شوند.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

مدل گل

۱. از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۲. یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۳. یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۴. بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۵. بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۶. بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

۷. سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    منظور از آرد، چه اردی هستش؟ برنج؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      پیراشکی رو با آرد گندم درست می کنند

    • پونه

      ببخشید من درست کردم اما پف نکرد و سفت شد میشه توضیح بدین چرا اینطوری شده

    • بدون نام

      آرد سفید

  • مهین

    به به بسیار زیباست ممنون

    پاسخ ها

    • سارا

      لبه

  • سمیرا

    اخه این خمیر خمیر مایع اینا نداره چطوری پف میکنه

  • مطبخ خانه ما

    سلام خیلی عالی شده و الان می خوام درست کنم ببینم چطوری می شه.

  • بدون نام

    خیلی خوب بود

  • سيما

    باسلام خواهشمند است درون مايكرويوي ودرجه حرارت وهميشه چيزديگر راكاملاً توضيح دهيد

  • فاطمه

    واقعا خوشمزه نشد درست کردم

  • بدون نام

    سلام خیلی خوبه عالیه

  • زهرا

    خیلی با سلیقه اید مرسی ممنونم

  • مریم

    الان دیر وقته ولی فردا اولین کارم درس کردن پیراشکی هس
    تزئناتتون

  • ساره

    ممنون خیلی عالی بود

  • بدون نام

    طرز پیچیدن پیراشکی ها خیلی عالی بود

  • شنو

    سلام خیلی قشنگ و زود یاد گرفتم

  • پروانه مجیدیان

    دستتون درد نکنه. ممنون

  • مهسا

    عالی بودن مرسی

  • نی لوفر

    عالی بود مرسی

  • نظر مینا

    خیلی خوب بود

  • گوگولی

    حوس کردن

  • بدون نام

    خوبه

  • سپیده

    منم میخوام درست کنم

  • بدون نام

    عالیه

  • بدون نام

    بسیار عالی بود

  • بدون نام

    بسیارعالی بودعزیزم

  • گلی

    مرسی خیلی واضح توضیح داده بودید _واقعا عالی بود

  • زینب

    ببخشیدا توی قسمت تهیه ی خمیر :
    تخم مرغ نه تخک کرخ!!!!

  • بدون نام

    خیلی عالیه

  • پونه

    چرا سفت شد و پف نکرد میشه توضیح بدین

  • بدون نام

    خیلی عالی بود. فقط این فرمها رو باید توی مایکروفر درست کرد یا توی ماهی تابه هم میشه ؟

  • سارا

    نصف پیمانه سرکه ترشش نمیکنه!!!خیلی زیاد نیست!!!

  • بدون نام

    خیلی خوب بود

  • aypara

    عالی بود مرسی

  • فرشته

    خیلی عالی بود مخصوصا طرز پیچیدن خمیرش.

  • فاطمه

    میشه بگین با چه آردی خوب در میاد خواهشا اونایی که درست کردن جواب بدن

    پاسخ ها

    • ام البنین

      ارد گندم یا ارد نانوایی

  • ام البنین

    ععععععععععععععععااااااااااااااااااالللللللللللللللللیییییییییییییییییی بود واقعا حال کردم

  • صغری

    سلام. خمیر بسیار سفت بود و اصلا قابل خوردن نبود. مواد گوشتی رو هم حروم کرد. داخل خمیر حتما باید بکینگ بودر یا خمیر مایه باشه.

  • مهسا

    عالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج