۱۰۴۱۵
۵۰۲۱
۵۰۲۱
پ

دستور آشپزی: تارت كيوي و پنير ريگوتا

کیوی بمب ویتامین ث و دارای مقادیر زیادی از فولات است که بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، سرطان و... محافظت می‌کند./ براي تهيه خمير، آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و كره خرد شده را به آن اضافه كنيد.

دستور آشپزی: تارت كيوي و پنير ريگوتا
دستور آشپزی: تارت كيوي و پنير ريگوتا

مواد لازم :
بادام پوست گرفته و پودر شده: 75گرم
شكر: ۱۳۰گرم يا يك‌دوم پيمانه
پنير ريگوتا: 900گرم
خامه: ۲۵۰ميلي‌ليتر يا يك پيمانه
تخم‌مرغ كامل: يك عدد
زرده تخم‌مرغ: ۳عدد
آرد گندم: 15ميلي‌ليتر يا يك قاشق سوپخوري
نمك: يك‌هشتم قاشق چايخوري
وانيل: نصف قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو: يك عدد
آب ليموترش: دوقاشق سوپخوري يا 30ميلي‌ليتر
مارمالاد زردآلو: ۴قاشق سوپخوري يا ۳۰ميلي‌ليتر
ميوه كيوي (پوست گرفته و حلقه شده): 5عدد


موادلازم براي خمیر:
  • آردگندم: يك و يك‌چهارم پيمانه
  • شكر: يك قاشق سوپخوري
  • بيكينگ‌پودر: يك‌دوم قاشق چايخوري
  • نمك: يك‌هشتم قاشق چايخوري
  • كره: 75گرم يا 6 قاشق سوپخوري
  • خامه غليظ: 45 تا 60 گرم يا 4 تا 6 قاشق سوپخوري


طرزتهیه

براي تهيه خمير، آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و كره خرد شده را به آن اضافه كنيد.

سپس خامه و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمير بيفزاييد. با نوك انگشت و به آرامي خمير را ورز دهيد تا خمير لطيف و بدون چسبندگي به دست آيد. حالا خمير را در كيسه فريزر گذاشته و به مدت 30دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سرد شود. فر را در دماي 220درجه سانتيگراد روشن كنيد و خمير را روي سطحي كه آرد پاشيده‌ايد به قطر 3ميلي‌متر باز كنيد و حالا آن را به كمك وردنه بلند كنيد و داخل قالب تارت بيندازيد.

سپس تمام سطح خمير را با چنگال سوراخ كنيد و بعد يك كاغذ روغني روي تارت بيندازيد. خمير را به مدت 10 دقيقه بپزيد، سپس خمير را به مدت 6 تا 8 دقيقه ديگر بپزيد تا خمير طلايي شود حالا فر را افزوده سپس شكر را اضافه كنيد و پنير را بزنيد تا نرم و لطيف شود.

خامه را افزوده سپس شكر را اضافه كنيد و يك دقيقه بزنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها و آرد و نمك و رنده پوست ليمو و آبليمو را با مواد يك دقيقه هم بزنيد و در آخر پودر بادام را افزوده و اين مايع را داخل خمير تارت بريزيد و يك ساعت ديگر تارت را بپزيد تا طلايي شود. اجازه دهيد تا خنك شود سپس كيوي‌ها را ببريد و روي تارت بچينيد. مارمالاد زردآلو را گرم كنيد و روي كيوي‌ها بماليد.


فوت آشپزی

مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می‌شود.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور آشپزی: تارت كيوي و پنير ريگوتا


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج