دستور آشپزی: ساندويچ چهارفصل
گردو منبعي غنی از فیبر بوده و علاوه بر اینکه حاوی مقدار زیادی چربی است (که باعث برطرف شدن گرسنگی میشود) فيبر آن سطح کلسترول را کاهش داده و از بیماریهای قلبی و سکته جلوگیری میکند.
- نان تست: ۲عدد
- كره در دماي اتاق: ۲۰گرم
- خيار پوستكنده حلقه شده: يك عدد
- سس خردل: يك قاشق سوپخوري
- نان تست: ۲عدد
- پنير موتزارلاي ورقهاي: ۲ورق
- كره در دماي اتاق: ۲۰گرم
- تخممرغ رنده شده(پخته):۲عدد
- نان تست :۲عدد
- بوقلمون فرآوري شده: يك ورق
- كره در دماي اتاق: ۲۰گرم
- نان تست: ۲عدد
- پنير خامهاي: ۵۰گرم
- گردوي رنده شده: ۲۰گرم
- سركه: يك قاشق سوپخوري
طرزتهیه
كنارههاي نانها را گرفته و روي همه نانها كره بماليد و ساندويچ 1 را با خيار درست كنيد، يعني وسط دو لايه نان خيار قرار دهيد و روي آن سس بريزيد. ساندويچ 2: لاي دو نان پنير قرار دهيد. ساندويچ 3:لاي دو نان ژامبون بوقلمون قرار دهيد و ساندويچ4: لاي دو نان پنير و گردو مخلوط شده بماليد. حالا ساندويچها را طوري از وسط نصف كنيد كه شكل مثلث شود. سپس با يك سيخ چوبي يكي در ميان هر طعم را به سيخ بكشيد.
فوت آشپزي
دقت داشته باشید مالیدن کره برسطح نانها باعث چسبیدن مواد داخل نان میشود و ساندویچ را خوشطعم میکند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر