دستور پخت کیک موز
در دستور پخت های کلاسیک برای تهیه کیک موز، باید طرز تهیه کیک اسفنجی را یاد بگیرید اما سرآشپز تام کولیچیو شیوه ای متفاوت را به شما اموزش می دهد.
مواد لازم:
مناسب برای ۵ نفر
موز متوسط : ۳ عدد
شکر : ۲ فنجان
کره : ۴ قاشق غذاخوری
آرد : ۱/۵ فنجان
مایه خمیر : ۲ قاشق چایخوی
سنگ نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
کره آب کرده : ۱/۳ فنجان
تخممرغ : ۲ عدد
شیر : ۱/۲ فنجان
عصاره وانیل : ۲ قاشق چایخوری
دستور پخت:
- فر را تا حرارت ۳۲۵ درجه گرم کنید. موزها را از طول برش زده و سپس به ۴ قسمت تقسیم کنید.
- یک فنجان شکر را با ۲ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید. سپس آن را داخل قابلمه کوچکی ریخته و حرارت دهید تا شکر کاراملی شود. در این مرحله کره را اضافه کنید.
- کارامل را داخل قالب مورد نظرتان ریخته و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید. در ادامه یک لایه موز روی کارامل بچینید.
- آرد را با مایه خمیر و نمک مخلوط و الک کنید و آن را کنار بگذارید.
- باقی مانده شکر را همراه با کره آب شده داخل مخلوط کن یا همزن ریخته و هم بزنید. سپس تخممرغها را دانهدانه داخل این مخلوط ریخته و به هم زدن ادامه دهید. شیر و عصاره وانیل را نیز اضافه کنید. آرد را نیز به این مخلوط بیفزایید و همچنان هم بزنید.
- خمیر به دست آمده را روی موزها ریخته و قالب را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
ارسال نظر