استیک کبابی با سس مکزیکی مخصوص
در روزهای سفر و پیک نیک، غذاهای کبابی بهترین انتخاب هستند. اگر از کباب و جوجه کباب های متداول خسته شدهاید، استیک کبابی را امتحان کنید؛ آن هم با سس مکزیکی از سرآشپز دیلو به شما آموزش می دهد.
مواد لازم:
مناسب برای ۶ نفر
گوشت استیکی : شش تکه
فلفل آنچو : ۴ عدد
فلفل چیلی : ۴ عدد
عصاره مرغ : ۳ فنجان
پیاز متوسط خرد شده : ½ عدد
سیر خرد شده : ۳ حبه
فلفل چیلی چیپتوله : ۲ عدد
مواد لازم برای سس باربکیو چیپوتله:
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده : ۲ فنجان
سیر خردشده : ۷ حبه
سس گوجه فرنگی : یک فنجان
سس چیپوتله : یک فنجان
شکر قهوه ای : ۱/۳ فنجان
خردل قهوهای : ۲ قاشق چایخوری
نمک کوشر : ۲ قاشق چایخوری
سرکه سیب : ۱/۴ فنجان
قهوه قوی : ۱/۲ فنجان
سس ورچسترشایر : ۱/۲ فنجان
آب لیمو تازه : ۱/۴ فنجان
طرز تهیه:
- در یک تابه بزرگ فلفل چیلی و آنچو را با هم مخلوط و عصاره مرغ را اضافه کنید. سپس سیر و پیاز خردشده را داخل تابه بریزید.
- تابه را روی حرارت بالای گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی محتویات آن شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا سس نسبتا غلیظی ایجاد شود.
- همه این مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
- برای تهیه سس یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کف آن را چرب کنید. سیر و پیاز را ضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
- سس گوجه فرنگی و چیپتوله را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. سپس شکر قهوهای، خردل، نمک ، سرکه، قهوه، سس ورچسترشایر و آب لیمو را به محتویات تابه بیفزایید. اجازه دهید سس به مدت ۳۰ دقیقه روی گاز بجوشد و غلیظ شود.
- سپس از سرد شدن سس رتا داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
- استیکها را به این سس آغشته کرده و روی باربکیو کباب کنید. باقی مانده سس را روی استیک بریزید و سرو کنید.
نظر کاربران
ببخشید این مواد لازمو از کجا تهیه کنیم اونوقت!!؟؟