طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید
حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلفش را حتما در رژیم غذاییتان داشته باشید. میتوانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانیتری از این میوه جذاب استفاده کنید.
ایرنا زندگی: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلفش را حتما در رژیم غذاییتان داشته باشید. میتوانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانیتری از این میوه جذاب استفاده کنید.
مواد اولیه:
- انجیر: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۷۰۰ گرم
- آب: ۱ لیوان
- وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
نظر کاربران
مربای انجیل اولش باید شکرش حسابی قوام بیاد وگرنه ماندگاری نداره عسلی باید بشه میشه اب هم اضافه نکرد روی خود انجیر شکر ریخت رو شعله ملایم کمکم اب میندازه تا جایی که حسابی غلیظ بشه شیره انجیل هه خوب میشه انجیل با با مقداری اب بپزین بد صافش کنی
مربا انجیر یجور دیگست ، ما انجیر تازه میگیریم خشک میکنیم بعد با کلی گردو مربا درست میکنیم خیلی خوشمزه میشه، اصلا در مقایسه با این مربا که گفته شده خیلی طعم و مزه بهتری داره
ولا اگه ما باغ انجیر داریم و کارمون مرباگیریه اصلا اینجور نیس مگه میشه تو ۲۰ دقیقه مربا گرفت چندساعت لازمه تا مربا جا بیوفته
شکرو لابلای انجیر بریزید بعد چند ساعت بزارید سه ساعت بادمای کم بجوشد بعد جوهر لیمو اندازه نمک آبگوشت بریزید اجازه دهید نیم ساعت بجوشد بعد مربا آماده هست تادو سال هم ماندگاری داره چون انجیر آبش رو ازدست داده ه نمیترشد
پاسخ ها
منم آب اضافه نکنم شکر روش میریزم خوب میشه
مربای انجیر بسیار پرخاصیت بادستورات شما وباروش های متفاوت صبحانه دلپذیر ی خواهد بودودارای انواع خاصیت های مفیدی میباشدنوش جان.