چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟
در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش میدهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.
ایرنا زندگی: لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده میشود. ما در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش میدهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.
مواد لازم:
- لیمو ترش: ۱ کیلوگرم
- سرکه: ۱ فنجان
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. لیمو ترشها را خوب بشویید و بر روی آنها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشویید.
۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترشها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.
۳. مجددا لیمو ترشهای آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آنها را آبکشی نکنید.
۴. پس از خنک شدن لیمو ترشها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.
۵. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
۶. میتوانید لیمو عمانیها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.
نظر کاربران
لیمو عمانی یه نوع نزاد لیمو ترش است درشت تر از لیموی محلی است و هیچ وقت لیموی شیرازی ومحلی لیموی عمانی نمیشود قربان.
پاسخ ها
دقیقا
چتور درست کنیم
لیمو ترش شیرازی !!!؟ نویسنده برو یکم تحقیق کن ببین قطب تولید لیموی کشور کجاست
لیمو ترش بم را امانی میکنند
قطب لیمو عمانی رودان یکی از شهرای بندر عباس
به این میگن لیمو عمانی تقلبی!
کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و نام درست لیمو امانی است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس است.
در هرمزگان هستیم وما که باغ لیمو داریم لیمو رو توی مرداد ماه که هوا خیلی گرم هست توی فضای باز وافتابگیر وتمیز پهن میکنیم تا بعداز ده روز خشک میشه برای صادرات