فرنچ ماکارون های رنگارنگ
ماکارون نوعی شیرینی پایه مرنگ است که از تخم مرغ، شکر، پودر قند، پودر بادام یا بادام آسیاب شده و رنگ غذا تشکیل می شود. به ماکارون، لوکزامبورگرلی هم می گویند.
مواد لازم:
• نیم فنجان سفیده تخم مرغ
• ربع فنجان شکر
• ۶.۵ فنجان پودر قند
• ۱ فنجان آرد بادام
• رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز و بنفش)
• سه چهارم فنجان کره
• نیم فنجان کورن فلکس میوه ای
• ۱ قاشق چایخوری وانیل
• ۳ قاشق غذاخوری شیر
دستور تهیه:
۱. فر را بگذارید در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم شود.
۲. با میکسر ایستاده، سفیده تخم مرغ و شکر را بزنید تا کف کند. این مخلوط باید کف دار و نرم باشد، ولی وقتی با قاشق آن را برمی دارید نریزد و سفت باشد.
۳. در مخلوط کن، یک و نیم فنجان پودر قند و آرد بادام را مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
۴. در کاسه بزرگی، با کاردک مخلوط سفیده تخم مرغ و آرد بادام را هم بزنید. سعی کنید در ۸ حرکت کل مواد مخلوط شود.
۵. این خمیر را در میان ۵ کاسه تقسیم کنید. در هر کاسه کمی رنگ غذا به رنگ های متفاوت بریزید و با قاشق هم بزنید تا رنگ بطور یکنواخت پخش شود.
۶. با قاشق حدود نیم قاشق غذاخوری از خمیر روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و به همین ترتیب خمیر را تمام کنید.
۷. بگذارید ماکارون ها مدتی بمانند تا لایه نازکی روی آنها تشکیل شود و دیگر چسبناک نباشند.
۸. وقتی خمیر را با قاشق روی کاغذ روغنی ریختید و خمیر تمام شد، شیرینی ها را در حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا کمی سفت شوند. نباید بگذارید که همه ماکارون ها قهوه ای شوند.
۹. شیرینی ها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند. به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید.
۱۰. در میکسر ایستاده، بقیه پودر قند، کره، کورن فلکس های میوه ای، وانیل و شیر را مخلوط کنید تا نرم شوند.
۱۱. کمی خامه بین دو ماکارون بریزید از یک رنگ بریزید و همین کار را برای بقیه ماکارون ها تکرار کنید. حالا آن را سرو نمایید.
نظر کاربران
خیلی بد توضیح دادی