طرز تهیه بیسکویت مربایی؛ عصرانهای دلپذیر
بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه میباشد که میتوانید به راحتی در منزل درست کنید.
وبسایت غذالند - مریم حسنپور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه میباشد که میتوانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییتها بالا میباشد، میتوانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم، چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ نوع افزودنی نیز نیست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید این بیسکویت خوشمزه شده است.
معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. میتوانید از انواع مرباها برای طعمهای متنوع این بیسکوییت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید.
از دیگر انواع بیسکویت و دسرهای عصرانه میتوان به بیسکویت بادام، دسر بیسکویتی، قویماق، بلینی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، اشترودل سیب و… اشاره کرد.
مواد لازم
- آرد: ۱ فنجان
- شکر: ۱۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: نصف قاشق غذاخوری
- مربای توت فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
۱: کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند.
۲: سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.
۳: آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید.
۴: ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.
۵: بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید.
۶: با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایرهای شکل بزنید.
۷: حالا با یک قالب کوچکتر در وسط نصف خمیرهای برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید.
۸: بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید.
۹: بعد از اینکه بیسکویتها سرد شد، بر روی نصف بیسکویتها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید.
نظر کاربران
ممنون از مطلب خوبتون
پاسخ ها
واقعا عالی و بدرد بخور
ممنون
خیلی خوب است
ضخامتش قبل ازپخت چقدربایدباشه