۱۰۱۶۲۲۶
۸ نظر
۵۰۴۱
۸ نظر
۵۰۴۱
پ

طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها

مرصع‌پلو غذای مخصوص مهمانی‌هاست؛ پس برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان‌هایتان این غذا را یاد بگیرید و مهمانی بی‌نظیری را رقم بزنید. البته مهمانی با رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی!

ایرنازندگی: مرصع‌پلو غذای مخصوص مهمانی‌هاست؛ پس برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان‌هایتان این غذا را یاد بگیرید و مهمانی بی‌نظیری را رقم بزنید. البته مهمانی با رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی!

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • زعفران: ۱/۳ ق چ
  • مغز گردو: ۱/۲ لیوان
  • خلال پسته: ۱/۲ لیوان
  • خلال بادام: ۱/۲ لیوان
  • خلال پوست پرتقال یا نارنج: ۱/۳ لیوان
  • کشمش: ۱ لیوان
  • زرشک: ۱ لیوان
  • زردچوبه: ۱/۲ ق چ
  • نمک: به میزان لازم
  • شکر: در صورت نیاز به میزان لازم

طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها

طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.

۲. سپس موادی نظیر (مرغ، خلال پرتقال، زرشک و کشمش) را که برای تزیین برنج استفاده می‌شوند آماده کنید.

۳. برای این کار هم باید زرشک و کشمش را از ۲ ساعت قبل در آب سرد به صورت جداگانه خیس کنید تا اگر احیانا گل و یا سنگ ریزه‌ای داشت ته نشین شود. سپس مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و ۱ عدد پیاز و مقداری آب بپزید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود.

۴. مرغ پخته شده را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

۵. همچنین اگر خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده تهیه کردید که نیازی نیست برای شیرین شدنش کاری بکنید، ولی در غیر این صورت باید خلال‌ها را چند بار در آب خیس کنید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد در آب جوش یکی دو قول جوش بزنید و آب آن را خالی کنید. این کار را ۳ دفعه انجام دهید تا تلخی خلال‌های پرتقال کاملا از بین برود. بعد از شیرین شدن خلال‌ها آن‌ها را در مقداری روغن داغ بر روی حرارت ملایم به اندازه یکی دو چرخ تفت دهید.

۵. در پایان به اندازه یک قاشق سوپ خوری شکر روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید و وقتی خلال‌ها یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید تا در اثر حرارت شکر ذوب شود.

۶. زرشک و کشمش را هم بعد از اینکه خوب خیس خوردند از آب بیرون میاوریم و نصف پیاز را با روغن تفت می‌دهیم و وقتی رنگ پیاز‌ها طلایی شد زرشک‌ها را داخل آن می‌ریزیم و یک تفت کوچک می‌دهیم تا زرشک‌ها نسوزند. اگر هم زرشک‌ها ترش مزه بودند می‌توانید یک دو قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید و مزه آن را شیرین کنید.

۷. همچنین نصف دیگر پیاز‌ها را هم با مقداری روغن تفت می‌دهیم و بعد از اینکه رنگ پیاز طلایی شد کشمش را در آن کمی تفت می‌دهیم و آماده می‌کنیم.

۸. بعد از آماده سازی مواد تزیین پلو، برنج را که از قبل خیس خورده شده آبکش می‌کنیم و دم می‌دهیم.

۹. مرغ پخته و آماده شده را با زرشک و کشمش مخلوط کنید و در هنگام سرو برنج با نصف چلو مخلوط کنید و مقداری از برنج را هم با زعفران دم کرده مخلوط کنید و به همراه خلال‌ها روی برنج بریزید. در آخر هم می‌توانید مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بکشید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رها

    مردم تو این اوضاع نون شب ندارن بخورن ... دلتون خیلی خوشه و جیبتون پر پول ... یه کم به فکر فقزا و اونایی که دستشون تنگه ... واقعا جای تاسفه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آفرین

    • بدون نام

      واللللا. خلال پسته، خلال بادام، زعفران، مرغ، زرشک و....

    • ازادی

      دقیقا، حداقل طرز تهیه یکی دو تا غذای بدون گوشت هم بذارید

    • علی

      خب فقرا این غذا رو درست نکنن. این چه طرز فکریه. بنده خدا پولداره حقشه بهترین غذا رو بخوره.نوش جونش گوشت بشه به تنش

  • سارا خیری

    والا.
    ماکه بابام همیشه مرغ و گوشت و سبزیجات تو خونش هست.
    چون کارشو خوب میکنه و حقوق خوبی هم میگیره.
    شما ها که عضو دسته ی فقرا هستید نخورید ماکه پول داریم.
    چرا باید با یه حرف بی معنی شماها کوفتمون بشه؟

  • بدون نام

    اگه کسی توان مالیشو نداره که بخواد خلال پسته و بادوم بزنه، نزنه. اونجوری میشه پلو هویج که اونم بسییی خوشمزس

  • ناشناس

    واقعا کککک.........

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج