چطور ماهی را مزهدار کنیم؟
مزهدار کردن ماهی یکی از مهمترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فنهای این مزهدار کردن را یاد بگیرید میتوانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.
ایرنازندگی: مزهدار کردن ماهی یکی از مهمترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فنهای این مزهدار کردن را یاد بگیرید میتوانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.
۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.
۲. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.
۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.
۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.
۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید
۶. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزهدار شود.
۷. سپس میتوانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.
نظر کاربران
مشکل خرید ماهی هست
نه مزه دار کردن
پاسخ ها
واقعا. گل گفتی
گل گفتی
روغن به خرد ماهی نمی رود!
به خورد ماهی می رود مجید جان!
ای وای دقیقا
رب انار و لیمو را بعد از سرخ کردن میزنن اول بزنن که رب میسوزه.
اینجوری یکه تازی؟
پاسخ ها
دقیقا همینطوره
لفطا طریقه درست کردن املت،بادمجان، نیمرو،تخم مرغ اب پز را که غذای اکثر مردم ایران است را اموزش بدهید، ممنون.
پاسخ ها
واااا
یعنی بلد نیستی؟
بیا آبادان ماهی سبور بخور تا مزه دارکردن رایادبگیری
پاسخ ها
ما خیلی دوس داریم بیاییم شهر زیبای ابادان و مردم خونگرم جنوب را زیارت کنیم و ماهی هم نوشجان کنیم ولی این کرونای لعنتی ماتع شده شما از همینجا اموزش بدین لطفا
گل گفتی دنیا وماهی صبورررر .
ماهی که هرهفته روزجمعه اکثر آبادانی ها میخوردن الان این قدرگرون شده که سالی یکباربتونی بخوریش باید خداروشکرکنیم .۰
من چهارتاخریدم شد ۶۵۰ هزارتومن امسال.
رفت جزء خاطره هادیگه خوردنش
ماهی را نمک بزن سرخ کن خیلی هم مزه میده. مشکل قیمتشه نه مزه اش
خیلی از مردم حتی تخم مرغ هم نمیتوانند بخورند خدایا نون وگرون نکن خواهش میکنم
پاسخ ها
با این وضع پیش بره نون گرون هم گرون میشه هیچ بید نیست خدا به دادمون برسه