۱۰۱۶۲۲۳
۱۵ نظر
۵۲۲۷
۱۵ نظر
۵۲۲۷
پ

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

ایرنازندگی: مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

۲. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید

۶. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

۷. سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فقط دلار

    مشکل خرید ماهی هست
    نه مزه دار کردن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      واقعا. گل گفتی

    • ازادی

      گل گفتی

    • حسین کرد شبستری

      روغن به خرد ماهی نمی رود!
      به خورد ماهی می رود مجید جان!

    • بدون نام

      ای وای دقیقا

  • ناشناس

    رب انار و لیمو را بعد از سرخ کردن میزنن اول بزنن که رب میسوزه.
    اینجوری یکه تازی؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دقیقا همینطوره

  • بدون نام

    لفطا طریقه درست کردن املت،بادمجان، نیمرو،تخم مرغ اب پز را که غذای اکثر مردم ایران است را اموزش بدهید، ممنون.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      واااا
      یعنی بلد نیستی؟

  • بدون نام

    بیا آبادان ماهی سبور بخور تا مزه دارکردن رایادبگیری

    پاسخ ها

    • ربابه

      ما خیلی دوس داریم بیاییم شهر زیبای ابادان و مردم خونگرم جنوب را زیارت کنیم و ماهی هم نوشجان کنیم ولی این کرونای لعنتی ماتع شده شما از همینجا اموزش بدین لطفا

    • بدون نام

      گل گفتی دنیا وماهی صبورررر .
      ماهی که هرهفته روزجمعه اکثر آبادانی ها میخوردن الان این قدرگرون شده که سالی یکباربتونی بخوریش باید خداروشکرکنیم .۰
      من چهارتاخریدم شد ۶۵۰ هزارتومن امسال.
      رفت جزء خاطره هادیگه خوردنش

  • بدون نام

    ماهی را نمک بزن سرخ کن خیلی هم مزه میده. مشکل قیمتشه نه مزه اش

  • بدون نام

    خیلی از مردم حتی تخم مرغ هم نمی‌توانند بخورند خدایا نون وگرون نکن خواهش میکنم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      با این وضع پیش بره نون گرون هم گرون میشه هیچ بید نیست خدا به دادمون برسه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج