۱۰۰۵۴۷۵
۷ نظر
۵۰۷۲
۷ نظر
۵۰۷۲
پ

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان

از آلبالو‌های تازه و نوبرانه این فصل نگذرید و آلبالوپلو درست کنید. آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.

ایرنا زندگی: از آلبالو‌های تازه و نوبرانه این فصل نگذرید و آلبالوپلو درست کنید. آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصل‌ها از آن استفاده کنیم. آلباپلو را هم می‌شود با مرغ درست کرد هم گوشت چرخ‌کرده. نکته مهم مقدار مربایی است که داخل برنج می‌ریزیم؛ زیرا کم و زیاد آن می‌تواند طعم جذاب را از ما بگیرد.

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان

مواد لازم:

  • فیله مرغ: ۵ عدد
  • زعفران: ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مربای آلبالو: به مقدار لازم

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فیله مرغ را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.

۲. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابه‌لای برنج دم کنید. دقت کنید که میزان برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا ته‌دیگ نسوزد.

۳. می‌توانید از خلال پسته هم استفاده کنید و لابه‌لای برنج دم کنید.

فوت و فن‌ها:

  • از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.
  • اگر دوست ندارید که برنجتان صورتی‌رنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کرده تفت دهید یا با مقدار خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغ‌ها را کنارش بچینید.
  • اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.
  • می‌توانید از گوشت قلقلی هم به‌جای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابه‌لای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.
  • به‌جای مربا می‌توانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که می‌خواهید شیرین باشد یا ترش.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حالم از آلبالو پلو و شیرین پلو بهم میخوره.اینا غذای کشور ما نیست.طعم مردم هرکشور فرق داره.مثلا هند تند خورن.مثلا ما ترش و شوریم(قرمه سبزی.کوبیدهقیمه دلمه و ...)
    این طبع به خاطر آب و هوای کشورمونه یادتون باشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بی سلیقه این چه جور اظهار نطره از طرف همه اظهار فضل فرمودی

    • بدون نام

      ما از آلبالوی تازه به جای مربا استفاده می‌کنیم، اصلا هم توش شکر نمی ریزیم، ترش و خوشمزه میشه، امتحان کنید حتما خوشتون میاد

  • بدون نام

    من با مربا درست نمیکنم،باکمی شکر تفت میدم تا حدی آبش رو از دست بده بعد موقع کشیدن برنج لابه لای برنج مرغ و برنج زعفرانی و آلبالو که البته بهش زعفران و نمک هم اضافه کردم میدم خیلی خوشرنگ و خوش طعم میشه،اگه با هم دم کنید خوشرنگ نمیشه و سیاه میشه و برنج هم خمیر میشه

  • « س »

    غذای خوبیه

  • سارا خیری

    وای من عاشق آلبالو پلو با مرغم.
    همه چیز رو با مرغ دوست دارم.

  • سارا خیری

    نباید با مربا درست کنن.
    من مامانم درست میکنه با آلبالویی که هستشو در آورده و فریز کرده.
    خیلی هم خوشمزه میشه.
    بی خود خودمون رو چاق نکنیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج