طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان
از آلبالوهای تازه و نوبرانه این فصل نگذرید و آلبالوپلو درست کنید. آلباپلو از آن غذاهایی است که نمیشود بهصورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.
ایرنا زندگی: از آلبالوهای تازه و نوبرانه این فصل نگذرید و آلبالوپلو درست کنید. آلباپلو از آن غذاهایی است که نمیشود بهصورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصلها از آن استفاده کنیم. آلباپلو را هم میشود با مرغ درست کرد هم گوشت چرخکرده. نکته مهم مقدار مربایی است که داخل برنج میریزیم؛ زیرا کم و زیاد آن میتواند طعم جذاب را از ما بگیرد.
مواد لازم:
- فیله مرغ: ۵ عدد
- زعفران: ۲ قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- مربای آلبالو: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فیله مرغ را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.
۲. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابهلای برنج دم کنید. دقت کنید که میزان برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا تهدیگ نسوزد.
۳. میتوانید از خلال پسته هم استفاده کنید و لابهلای برنج دم کنید.
فوت و فنها:
- از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.
- اگر دوست ندارید که برنجتان صورتیرنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کرده تفت دهید یا با مقدار خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغها را کنارش بچینید.
- اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.
- میتوانید از گوشت قلقلی هم بهجای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابهلای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.
- بهجای مربا میتوانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که میخواهید شیرین باشد یا ترش.
نظر کاربران
حالم از آلبالو پلو و شیرین پلو بهم میخوره.اینا غذای کشور ما نیست.طعم مردم هرکشور فرق داره.مثلا هند تند خورن.مثلا ما ترش و شوریم(قرمه سبزی.کوبیدهقیمه دلمه و ...)
این طبع به خاطر آب و هوای کشورمونه یادتون باشه
پاسخ ها
بی سلیقه این چه جور اظهار نطره از طرف همه اظهار فضل فرمودی
ما از آلبالوی تازه به جای مربا استفاده میکنیم، اصلا هم توش شکر نمی ریزیم، ترش و خوشمزه میشه، امتحان کنید حتما خوشتون میاد
من با مربا درست نمیکنم،باکمی شکر تفت میدم تا حدی آبش رو از دست بده بعد موقع کشیدن برنج لابه لای برنج مرغ و برنج زعفرانی و آلبالو که البته بهش زعفران و نمک هم اضافه کردم میدم خیلی خوشرنگ و خوش طعم میشه،اگه با هم دم کنید خوشرنگ نمیشه و سیاه میشه و برنج هم خمیر میشه
غذای خوبیه
وای من عاشق آلبالو پلو با مرغم.
همه چیز رو با مرغ دوست دارم.
نباید با مربا درست کنن.
من مامانم درست میکنه با آلبالویی که هستشو در آورده و فریز کرده.
خیلی هم خوشمزه میشه.
بی خود خودمون رو چاق نکنیم.