۱۵۰۹۰۸۲
۷۵۷
۷۵۷
پ

دستیار رهبرانقلاب درباره انفجار بندرعباس پیام صادر کرد

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری حادثه تلخ بندر شهید رجایی را تسلیت گفت.

خبرگزاری مهر: مشاور و دستیار مقام معظم رهبری حادثه تلخ بندر شهید رجایی را تسلیت گفت.

6197271

محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با صدور پیامی حادثه تلخ آتش سوزی بندر شهید رجایی شهر بندرعباس را تسلیت گفت.

در پیام عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

حادثه مهیب انفجار در بندر شهید رجایی و کشته و زخمی شدن جمعی از هموطنان عزیز، ایران اسلامی را در غم و اندوهی عمیق فرو برد.

این مصیبت جانکاه را به خانواده‌های داغدار تسلیت می‌گویم و برای مجروحان و آسیب دیدگان شفای عاجل مسالت دارم.

امید که خداوند متعال به دل‌های داغدار خانواده‌های مصیبت دیده صبر و آرامش عطا کند و قربانیان این حادثه را غرق رحمت خویش سازد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج