پوست این میوهها فواید زیادی دارند؛ آنها را بخورید
همه شنیدهایم که اگر بسیاری از میوهها را با پوست بخوریم فواید بیشتری برای بدن دارد؛ چراکه بخش زیادی از ویتامینها و مواد مغذی آنها در پوستشان نهفته است.
سلامت آنلاین: همه شنیدهایم که اگر بسیاری از میوهها را با پوست بخوریم فواید بیشتری برای بدن دارد؛ چراکه بخش زیادی از ویتامینها و مواد مغذی آنها در پوستشان نهفته است.
خواص برخی از میوه هایی را بیان کرده که خوردن پوستشان خواص تغذیه ای آنها را دو چندان می کند:
۱-موز
میتوان موز را با پوست خورد. پوست موز تازه حاوی مقدار زیادی فیبر است و اگرچه مزه آن ممکن است برای برخی افراد اندکی متفاوت به نظر برسد اما علاوه بر فیبر، مقدار زیادی مواد مغذی دیگر را به بدن میرساند. اگر کمی سفتی پوست موز به مزاجتان خوش نمیآید میتوانید پس از جداکردن ساقه آن، پوست و محتوای موز را درون ظرفی مخلوط کنید و به مدت حداقل ۱۰ دقیقه سرخ کنید یا بپزید. این کار باعث می شود که خود موز رسیده تر و نرمتر و پوست آن نیز نازک تر و شیرین تر شود و راحتتر خورده شود.
۲-کیوی
پوست کرکدار این میوه نیز خوردنی است اما برای خوردن آن، ابتدا باید این میوه را بخوبی بشویید. مزایای خوردن کیوی با پوست آن است که لایه بیرونی یا همان پوست کیوی شامل هر دو نوع فیبر حل شدنی و حل نشدنی است و همچنین حاوی فولیک اسید، ویتامین ای و ترکیبات فنولیک است. گذشته از آن، کیوی ویتامین C بالایی دارد که بخش اعظم این ویتامین در پوستش نهفته است.
۳-پیاز
پیاز پوست بسیار نازکی دارد اما این پوست به ظاهر دور ریختی -خصوصا اگر پیاز قرمز باشد- سرشار از فلوونوئید، بویژه کورستین و آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی فراوان دارد. پیازها را تمیز شسته، با پوست در غذا یا سوپتان خرد کنید. البته توجه داشته باشید که اگر پیاز قرمز رنگ را با پوست در غذایتان بریزید ممکن است رنگ غذا را کمی متمایل به رنگ قرمز کند.
۴-مرکبات
می توان با خیال راحت پوست مرکبات را از هر نوع و با هر اسمی خورد. پوست مرکبات سرشار از مواد مغذی و ویتامین های ضروری برای بدن است. البته خوردن پوست مرکباتی چون پرتقال کار چندان راحتی نیست چون کمی تلخ است اما قطعات کوچک آن همراه با خود میوه خوردنش را راحتتر میکند. اگر با چنین کاری هم نمیتوانید کنار آیید، می توانید پرتقال را با پوست مربا کنید و یا اینکه همه میوه را همراه با پوستش تبدیل به مارمالادی خوش عطر و طعم کنید. همچنین می توانید آنها را به دایره های خیلی نازک تقسیم کنید و سپس کبابپزشان کنید و با سالاد یا پاستا میل کنید.
نظر کاربران
موز هر وقت تونستی خود موز بخری پوسش طلب
باشه فقط مونده مردم پوست موز بخورن
این کسانی که میگن نمیشه چیزی خرید خیلی خوب هم میتونن بخرن به جای این حرف ها بیایم هوای کسانی که واقعا نمیتونن خرید کنن رو داشته باشیم
اگه تونستیم موز بخریم ،شاید پوستش امتحان کنیم
با بعضی پوستا نمیشه کنار اومد
عجب پیشرفتها و دستآورد های بزرگی در علوم پزشکی و صنایع غذایی.!!!!!!!؟؟؟؟؟
موردی سلام برسون
شماره ساقیت بفرست
فهمیدی چی گفتی😖
هرچه میوه هاگرانترمیشن .
پوستشون ارزش پیدامیکه.
کی میتونه پوست موزوپیازوسیب زمینیو.....بخوره😆😖😤
ماروباحیوانات اشتباه نگرفتی احیانا
کیوی رو ک میشه با پوست خورد ولی پرتقال و موز رو عمرا
آسیاب بشه.خوبه.مقویه
اول پول بدین توانایی خرید داشته باشیم بعدا بخاطر صرفه جویی یه بار خود میوه و باردیگه پوستشو میخوریم .
پوست میوه ها رو خشک کنیم بعد آسیاب کنیم بنظرم بهتر میشه خورد
👌👌
حبوبات گرون شده پوست میوه بخوریم بجاش