۱۵۰۱۹۹۱
۶ نظر
۳۴۰۷
۶ نظر
۳۴۰۷
پ

اورونوف، پرسپولیسی‌ها را پشیمان کرد

شایعه غیبت اورونوف برابر شمس آذر یک بار دیگر واکنش‌های زیادی به همراه داشت.

خبرورزشی: یک بار دیگر شایعه غیبت وینگر ازبکستانی پرسپولیس مطرح شد و در بهترین حالت، اوستون اورونوف شاید تنها دقایقی بتواند برابر شمس آذر به میدان برود. او که روزی از ستاره های بی چون و چرای خط حمله سرخپوشان بود، حالا به بازیکنی همیشه درگیر مصدومیت تبدیل شده است.

380473

آمار تکان دهنده است: ۱۴ بازی غیبت در یک فصل، معادل سه ماه دوری کامل از میادین! اما آنچه بیش از این آمار منجر به نگرانی شده، سقوط غیرمنتظره عملکرد این بازیکن پس از تمدید قراردادش با پرسپولیس است. انگار امضای آن قرارداد جدید، نه یک شروع تازه، که پایان دوران درخشش اورونوف بود. 

در کورس رقابت های فشرده لیگ برتر، برخی کارشناسان تمرینات سنگین بدنسازی زمان خوان کارلوس گاریدو را عامل اصلی مصدومیت‌های مکرر سرخپوشان می دانند. با این حال، این سوال همچنان بی پاسخ باقی مانده که چرا یک بازیکن حرفه ای با این سطح از توانایی، ناگهان تا این حد آسیب پذیر شده است؟ 

حالا پرسپولیس با معضلی جدی روبروست: صبر کنند تا شاید اورونوف بهبود یابد، یا با اعزام او به مراکز درمانی پیشرفته در کشورهای دیگر، سرمایه گذاری جدیدی روی بازگشت این بازیکن انجام دهند؟ به نظر می رسد مدیریت سرخپوشان باید هرچه سریعتر بین دو گزینه فرصت مجدد یا جایگزینی فوری یکی را انتخاب کند. با توجه تمدید گران قیمت و جنجالی ستاره ازبکستانی، شاید خود آن‌ها هم اکنون از کاری که برای نگه داشتن او کردند پشیمان شده باشند!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فری

    فقط اخراج

  • علی

    امان از فشار هوادار احساساتی!!!

  • سرخ

    خوب آره دیگه
    اگه قراره اینجوری باشه بدرد نمیخوره

  • سعید.اس.اس

    طمع زیادی لنگ

  • مجتبی

    اورونوف، باز هم به درد ما می خورد. شک نداشته باشید.

  • صوری صفر

    پول حروم بهش ساخته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج