استقلال با حضور به موقع رضاییان از شکست گریخت
استقلال در اصفهان با نتیجه یک بر یک مقابل ذوبآهن متوقف شد.
برترینها: مصاف تیمهای ذوبآهن و استقلال با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در نیمه اول، بازی کم افت و خیز دنبال شد و تیم استقلال اولین فرصت جدی بازی را در دقیقه ۱۳ ایجاد کرد. پاس عالی ماشاریپوف و فرار دیدنی رضاییان با پاس رو به بیرون این بازیکن برای کوجو همراه شد اما شوت این بازیکن راهی به دروازه پیدا نکرد.
در دقیقه ۳۱ هم تیم ذوبآهن صاحب موقعیت بسیار خوبی شد اما دخالت به موقع ایمان سلیمی باعث شد تا مهاجم ذوبآهن نتپاند به خوبی شوتزنی کند و توپ او راهی اوت شد.
در ادامه این دیدار و در دقیقه ۴۲ صالح حردانی با نفوذ در داخل محوطه جریمه ذوبآهن، تلاش کرد با یک پاس رو به بیرون استقلال را صاحب موقعیت کند اما خروج به موقع جعفری دروازهبان ذوبآهن مانع از این اتفاق شد.
در دقیقه ۴۳ شوت قاضیپور را سید حسین حسینی در آغوش گرفت.
در دقایق پایانی بازی هم تلاش دو تیم حاصلی نداشت تا بازی با تساوی بدون گل در نیمه اول به پایان برسد.
در همان ابتدای نیمه دوم محسن آذرباد از غفلت مدافعان استقلال استفاده کرد و در دقیقه ۴۷ با یک ضربه سر ذوبآهن را به گل رساند.
در دقیقه ۵۴ کوجو فرصت شوتزنی خوبی پیدا کرد اما شوت او با اختلاف از بالای دروازه راهی اوت شد.
در ادامه تیم استقلال جلو آمد و یکی دو فرصت هم خوب هم نصیب استقلال شد اما بی دقتی در دادن پاس آخر مانع از گلزنی این تیم شد.
در دقیقه ۶۴ شوت امید لطیفی را سید حسین حسینی در آغوش گرفت.
در دقیقه ۷۳ شوت مهران احمدی را دروازهبان ذوبآهن با واکنشی به موقع دفع کرد. یک دقیقه بعد ضربه سر محمدرضا آزادی به شکلی خطرناک از بالای دروازه ذوبآهن راهی اوت شد.
در دقیقه ۸۴ فشار استقلالیها جواب داد و ارسال مهران احمدی با ضربه سر رامین رضاییان همراه شد تا بازی یک بر یک شود.
در اواخر این دیدار تلاش زیاد بازیکنان تیم استقلال برای زدن گل دوم حاصلی نداشت تا این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان برسد.
نظر کاربران
اینا میخواستن قهرمان آسیا بشن خیر سر گربه
کدام تیم ایرانی قهرمان جام نخبگان میشود که استقلال بشود؟ هیچ کدام حتی از گروه خود صعود نکردند استقلال حداقل صعود کرد ودو بازی خوب هم جلوی ستارگان دنیا بازی کرد.
چی شد پس.بازم داور نذاشت ببرید یا وزیر و وکیل
نه اینکه لنگی ها تونستن ذوب آهن ده نفرو
اونم با کمک داور ببرن