۱۴۹۹۸۲۵
۱۶ نظر
۵۵۹۶
۱۶ نظر
۵۵۹۶
پ

اولین تصاویر از حمله شبانه آمریکا به یمن

ارتش امریکا، نقاطی را در یمن مورد هدف قرار داد. این حملات به مناطق تحت کنترل دولت حوثی‌های یمن / انصارالله از جمله شهر صنعا (پایتخت) انجام شد.

عصر ایران: ارتش امریکا، نقاطی را در یمن مورد هدف قرار داد. این حملات به مناطق تحت کنترل دولت حوثی‌های یمن / انصارالله از جمله شهر صنعا (پایتخت) انجام شد.

 در نتیجه حملات هوایی روز شنبه ارتش امریکا به یمن، دولت حوثی یمن اعلام کرد این حملات منجر به ۹ شهید و ۹ زخمی غیرنظامی شد.

ساکنان محلی در یمن نیز از ۳ حمله هوایی آمریکا به پادگان‌ها در استان ذمار خبر می‌دهند.

به گفته برخی از منابع، این بار در شمال صنعا انفجارها عظیم بوده و جنگنده‌های آمریکایی جهت انجام موج سوم از پایگاه‌های قطر و عربستان و امارات بلند شده‌اند.

وال استریت ژورنال از قول منابع آگاه اعلام کرد: از جمله مکان‌های هدف قرار گرفته در حملات آمریکا، خانه‌های رهبران شیعیان یمنی در صنعا بود. گزارش های اولیه از ترور حسن شرف الدین، ​​وزیر اطلاعات یمن حکایت دارد.

البخیتی، عضو ارشد انصارالله در پی این حملات تهدید کرد: ما هرگونه افزایش تنش را با افزایش تنش و حمله را با حمله پاسخ خواهیم داد و آغازگر این درگیری، مقصر خواهد بود.

تصاویری از وضعیت هم اکنون یمن را مشاهده کنید:

photo_2025-03-16_01-31-29

photo_2025-03-16_01-31-42

photo_2025-03-16_01-21-58

تصویر وزیر اطلاعات یمن که گفته شده در حملات امشب به شهادت رسیده است‌:

photo_2025-03-16_01-31-25

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    ناو آمریکا رو قبلا حوثی ها با موشک زدن و غرق شد..صدا و سیما گفته محاله رسانه ملی دروغ بگه.
    لابد این حمله از ناو روسیه بوده

  • ...

    خدایا به ایران حمله نشه یا ابو الفضل

  • جیر جیرک

    عمو ترامپ کاملا جدیه خخخ

  • بابک

    به نظر من یمن باید آمریکا رو با خاک یکسان کنه. نمیدونم چطوری فقط اینکارو کنه دل مقامات جمهوری اسلامی خنک بشه .

  • پرگل

    بابا این جنگ. لعنتی کی میخواد. تمام بشه. بخدا مردم گناه دارن. الکی الکی کشته میشنه😔

  • جواد

    اینقدر ترسو نباشید با این حقوق 10میلیونی که واسه سال آینده تعیین کردن بمیریم بهتر از زندگی با ذلت

  • زاپاس زاپاتا

    عربستان قطر امارات هملاری کردک🤔

  • اسکندری

    مقاومت تنها راه نجات ورهایی هست و این رو انصار الله خوب میدونه.دمشون گرم

  • افشین

    درودبررزمندگان یمن شماهاهم پایگاهای آمریکاروتوکشوردیگه به همراه ناوهاشون بزنیدآخرزمان کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج