گلر محبوب پرسپولیسیها به تیم ملی دعوت شد
الکسیس گندوز، دروازهبان پرسپولیس، پس از پیوستن به این تیم، اولین بازی ملی خود برای تیم ملی الجزایر را تجربه کرد و حالا به دلیل عملکرد درخشان خود در لیگ ایران، برای فیفادی ماه مارس نیز دوباره به تیم ملی فراخوانده شده است.
برترینها: الکسیس گندوز، دروازهبان پرسپولیس، پس از پیوستن به این تیم، اولین بازی ملی خود برای تیم ملی الجزایر را تجربه کرد و حالا به دلیل عملکرد درخشان خود در لیگ ایران، برای فیفادی ماه مارس نیز دوباره به تیم ملی فراخوانده شده است.
تیم ملی الجزایر در تاریخهای یکم و پنجم فروردین در دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف بوتسوانا و موزامبیک خواهد رفت و گندوز به عنوان یکی از دروازهبانهای اصلی الجزایر احتمالا به میدان خواهد رفت.
نظر کاربران
ما باید اخباری رو فصل بعدبخریم.
گندوز عالیه ولی دوضرب گیریش و اینکه رو سانترو کرنر خروج نمیکنه بده.
حس میکنم چشماش یکم ضعیفه.
ولی خوبع گندوز.اما اگه اخباری بخریم با سهمیه گندوز و سهمیه نبیل باهوی ک سوخت شد میشه دو نفر خوب بیاریم حتی اگه صادق محرمی آزاد باشه بیاد میتونیم عیوب العملودم بفروشیم بشیم ۳ سهمیه خارجی.هرچند که بنظرم براجعه بهتره برای دفاع راست هم سرعتیه هم تکنیکی.
بجای نبیل گندوز العملود دیگه میتونیم سه تا هافبک ومهاجم و وینگر ناب بخریم
اخباری و ترابی صدرصد میان با نورالهی.
فقط میمونه قلی زاده و ی مهاجم تکنیکی و سرعتی بجای عیسی فرجی ریگی سرلک سروش احمدزاده که برن عالی میشیم.