۱۴۹۹۰۲۵
۷ نظر
۷۷۱
۷ نظر
۷۷۱
پ

قانونِ مخصوص پدران دوباره اجرا می‌شود

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور معرفی و نمایش موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زنان ایران در سال‌های اخیر به جامعه جهانی را یکی از اهداف اصلی این معاونت برشمرد.

ایسنا: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور معرفی و نمایش موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زنان ایران در سال‌های اخیر به جامعه جهانی را یکی از اهداف اصلی این معاونت برشمرد.

63335005

زهرا بهروزآذر در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه کسب‌وکارهای خانواده‌محور را توسعه می‌دهیم، گفت: موضوعاتی مانند ازدواج، طلاق، مهارت‌های زندگی، و توسعه کسب‌وکارهای خانواده‌محور در حوزه کودک، نوجوان و نوزاد از اولویت‌های معاونت است. در تلاشیم تا این حوزه‌ها را با رویکردی بین‌المللی گسترش دهیم. یکی از اهداف اصلی ما، معرفی و نمایش موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زنان ایران در سال‌های اخیر به جامعه جهانی است.

معاون امور زنان و خانواده گفت: برای تحقق این هدف، از تمامی ظرفیت‌ها بهره می‌بریم. یکی از این اقدامات، برگزاری نمایشگاه «روایت‌های پیشرفت زنان» بود که روز گذشته با حضور سفرا و نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد. قصد داریم از فرصت‌های موجود در سفارتخانه‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی برای معرفی دستاوردهای زنان ایرانی استفاده کنیم تا جهان بیش از پیش با ظرفیت‌های آنان آشنا شود.

وی افزود: تولد فرزند یکی از مهم‌ترین لحظات زندگی هر پدر و مادری است. مادران از همان لحظه شنیدن صدای قلب جنین این پیوند را احساس می‌کنند، اما برای پدران، شاید اولین دیدار با نوزاد در بیمارستان لحظه‌ای باشد که این حس را واقعی‌تر تجربه می‌کنند.

بهروز آذر با تأکید بر اهمیت حضور پدران در کنار مادر و نوزاد در روزهای نخست تولد فرزند گفت: این مصوبه که در برنامه ششم توسعه نیز پیش‌بینی شده بود، چند سالی متوقف شده بود، اما اکنون دوباره احیا شده و تمامی پدران می‌توانند از این مرخصی استفاده کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محفوظ

    خدایا. چرا. اینا همش وعده میدهند. عمل نمی کنند

  • امیر

    خخخخخخ

  • ایرانی

    موفقيت زناااااان ایراااانی؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

  • ایرانی

    اگه قرار بود به وعده ها عمل کنن که اونوقت خییییییییلی خوش خو شانمون میشه .

  • بی خیال دنیاه

    بزک نمیر بهار میاد خخخخخ

  • ج

    من اصلا عین خیالم هم نبود

  • یو اس بی

    وضعیت جامعه طوری است که آدم خجالت می کشه بگه زنان ایرانی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج