۱۴۹۵۲۶۵
۳۶۴۵
۳۶۴۵
پ

پرسپولیسی‌ها با بازگشت این دو ستاره سورپرایز شدند

دو وینگر تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه دربی ۱۰۵ پایتخت آماده حضور در تمرینات گروهی هستند تا خیال کارتال نسبت به قبل آسوده تر شود.

مهر: تیم فوتبال پرسپولیس در یکی از مهم‌ترین دیدارهای فصل خود روز پنج شنبه ۹ اسفند و در هفته بیست و یکم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۷:۱۵ باید رو در روی استقلال تهران قرار گیرد.

5393996

در آستانه دربی ۱۰۵ پایتخت، اوستون ارونوف و امید عالیشاه که به دلیل مصدومیت در دیدارهای اخیر پرسپولیس حضور نداشتند، به تمرینات گروهی اضافه خواهند شد و در صورت صلاحدید اسماعیل کارتال می‌توانند در دربی برای سرخ‌ها به میدان بروند.

روز گذشته وحید امیری یکی دیگر از بازیکنان مصدوم پرسپولیس به تمرینات گروهی اضافی شده بود. میلاد سرلک نیز برای دربی مشکلی نخواهد داشت و سعید صادقی تنها بازیکنی است که فعلاً با مصدومیت مواجه است.

اسماعیل کارتال ممکن است از این نفرات از ابتدای بازی دربی استفاده نکند اما برای دقایقی می‌تواند از آنها استفاده کند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج