۱۴۹۴۵۸۴
۳ نظر
۴۲۵
۳ نظر
۴۲۵
پ

باکو دفتر بی‌بی‌سی را تعطیل کرد

دولت جمهوری آذربایجان دستور داده است تا دفتر بی‌بی‌سی آذربایجانی، سرویس بی‌بی‌سی به زبان آذری و متمرکز بر جمهوری آذربایجان، در باکو بسته شود.

خبر آنلاین: دولت جمهوری آذربایجان دستور داده است تا دفتر بی‌بی‌سی آذربایجانی، سرویس بی‌بی‌سی به زبان آذری و متمرکز بر جمهوری آذربایجان، در باکو بسته شود.

5959971 (1)

بی‌بی‌سی در بیانیه‌ای گفت که «پس از دریافت دستور شفاهی از سوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان، با بی‌میلی تمام تصمیم به تعطیلی دفتر خود در این کشور گرفته است.»

بی‌بی‌سی گفت: «از این حرکت علیه آزادی رسانه‌ها عمیقا ناراحت است.»

رسانه‌های دولتی جمهوری آذربایجان گفتند که دولت می‌خواهد تعداد کارکنان بی‌بی‌سی در این کشور را به یک نفر کاهش دهد.

بی‌بی‌سی گفته که «روزنامه‌نگاران این رسانه در باکو، فعالیت خود را به حال تعلیق درآورده و منتظر توضیحات دولت هستند. آن‌ها به ادامه فعالیت به زبان آذری متعهد می‌ماند.»

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    آخر و عاقبت روباه های احمق

  • علی

    اگر الهام میخواهد کشورش در آرامش وآسایش باشد پای صهیونیستها را هم از آذربایجان ببرد چون انها هرکجا پانهاده اند جز ضرر وزیان چیزی عاید ملتها نشده است

  • اسطوخودوس

    کشور جعلی باکو تمام هویتش جعلی.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج