۱۴۸۹۶۵۵
۳۴۱
۳۴۱
پ

ضربه مغزی گاوی: نمی‌دانم امروز چند شنبه است!

اگرچه گاوی پس از برخورد اتفاقی با کونچنی در جریان بازی بارسلونا-آلاوس تلاش کرد به زمین بازگردد، اما در نهایت این هافبک و بازیکن آرژانتینی هر دو مجبور به ترک زمین شدند و تعویض شدند.

ورزش سه: اگرچه گاوی پس از برخورد اتفاقی با کونچنی در جریان بازی بارسلونا-آلاوس تلاش کرد به زمین بازگردد، اما در نهایت این هافبک و بازیکن آرژانتینی هر دو مجبور به ترک زمین شدند و تعویض شدند.

2rx1dzkv5

در جریان دیدار بارسلونا و آلاوس، گاوی و کونچنی با همدیگر برخوردی داشتند و هر دو از ناحیه سر دچار مصدومیت شدند. بازیکن آلاوس با برانکارد پزشکی و محافظ گردن از زمین خارج شد، در حالی که ستاره بارسلونا خودش تا کنار زمین راه رفت، اما پس از معاینه توسط پزشکان تیم، هانسی فلیک او را مجبور کرد زمین را ترک کند و جای خود را به فرمین لوپز بدهد.

همه از جنگندگی گاوی و روحیه مبارزه‌طلبانه بی‌پایانش آگاه هستند، اما ویدئوهایی که موویستار در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد، نشان داد که این بار واقعاً شرایط ادامه بازی را نداشت، هرچند که خودش از ترک زمین ناراضی بود، آن هم پس از تنها ۱۰ دقیقه بازی.

مکالمه‌ای که خبرنگاران این شبکه تلویزیونی ضبط کردند، بسیار جالب بود:

پزشک: «امروز چه روزی است؟»

گاوی: «هیچ ایده‌ای ندارم!»

پزشک: «یکی دیگر، ساعت چند است؟»

گاوی: «ساعت دو است.»

پزشک: «باید بیایی بیرون.»

رافینیا: «برادر، به سرت ضربه خورده.»

پزشک به فلیک: «این یک ضربه مغزی است.»

فلیک به گاوی: «باید احتیاط کنیم.»

در نهایت، سرمربی بارسلونا مجبور شد جلوی گاوی را بگیرد و مانع از ادامه بازی او شود. خوشبختانه، هم گاوی و هم کونچنی، که او نیز برای انجام سی‌تی‌اسکن به بیمارستان بارسلونا منتقل شد، در حال بهبودی هستند و این اتفاق برای آنها فقط یک آسیب جزئی و موقتی به همراه داشت.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج