۱۴۸۵۷۴۱
۶۹۸
۶۹۸
پ

راهی بسیار عجیب و غریب، اما موثر برای خواب راحت!

پیاده روی در خانه شخص دیگری می‌تواند راز عجیب و غریب سریع‌تر به خواب رفتن باشد!

فرارو: اگر تمام راه‌ها برای سریع‌تر به خواب رفتن را امتحان کرده‌اید، اما هیچکدام جواب نداده‌اند این راه حل جدید و عجیب می‌تواند آنچه شما نیاز دارید باشد.

به نقل از نیویورک پست، امیلی کسلر، مربی مدیتیشن، با یک راهکار جدید برای سریع به خواب رفتن جنجالی بزرگ در فضای مجازی به پا کرده است. این تکنیک که «راه رفتن در خانه یک شخص دیگر یک تکنیک تجسمی برای آرام کردن افکار است و کمک می‌کند تا به سرعت خوابتان ببرد. کسلر گفت: «اگر در خواب شبانه مشکل دارید، می‌خواهم یک راز واقعاً عجیب و غریب برای خوابیدن را با شما به اشتراک بگذارم که به نظر می‌رسد معنایی ندارد، اما به من و همه افراد که از آن آگاه هستند کمک کرده است.» کسلر توصیه می‌کند پس از دراز کشیدن در رختخواب، با چند نفس آرام و عمیق شروع کنید. تحقیقات نشان می‌دهد تنفس عمیق سیستم عصبی پاراسمپاتیک را فعال می‌کند که باعث آرام شدن بدن و تولید ملاتونین، هورمونی که به شما کمک می‌کند به خواب بروید، می‌شود.

پس از آرام شدن، کسلر پیشنهاد می‌کند خانه‌ای را تصور کنید که با آن آشنا هستید، اما خانه خودتان نیست. به عنوان مثال، او اغلب از خانه مادربزرگش استفاده می‌کند. کسلر توضیح داد: «خود را تجسم کنید که به آرامی به سمت خانه می‌روید، به تمام جزئیات مربوط به بیرون خانه توجه می‌کنید، به سمت در می‌روید، در را باز می‌کنید و وارد می‌شوید.» از آنجا، او توصیه می‌کند که به آرامی از اتاقی به اتاق دیگر حرکت کنید و تا جایی که می‌توانید جزئیات را در نظر بگیرید: مبلمان، آثار هنری و چیدمان خانه. کسلر گفت: «این راهکار فکر و ذهن مشغول شما را به قدری پرت می‌کند که به شما اجازه می‌دهد به خواب بروید. من با استفاده از این روش هرگز به طبقه بالای خانه مادر بزرگم نرسیدم.»

2396201_196

ویدیو کسلر در شبکه مجازی تیک تاک بیش از ۲۱۰۰ نظر دارد و کاربران نتایج متفاوتی را به اشتراک گذاشته‌اند. برای بسیاری، این راهکار معجزه کرد. یکی از کاربران اظهار داشت: «من استرس داشتم و به خواب رفتن برای من خیلی سخت بود. دیشب این روش را امتحان کردم و آخرین چیزی که به یاد دارم آشپزخانه مادربزرگم است.» کاربر دیگری موفقیت مشابهی را تجربه کرد و نوشت: «من فکر می‌کردم تنها کسی هستم که از این روش برای خوابیدن استفاده می‌کنم! این روش همیشه در خوابیدن به من کمک می‌کند.» سایر کاربران تیک تاک نیز با الهام از این روش، روش‌هایی مخصوص به خودشان حلق کرده‌اند؛ مانند مرور دستور پخت مورد علاقه، لیست خرید مواد غذایی، یا حتی یادآوری صحنه به صحنه یک فیلم. با این حال، این روش برای تمام کاربران جواب نداد. برخی از کاربران اطلاع دادند در حین امتحان کردن این روش به سرعت حواسشان پرت می‌شود و درگیر افکار دیگری می‌شدند.

افراد مبتلا به آفانتازی، وضعیتی که افراد نمی‌توانند تصاویر ذهنی ایجاد کنند، نیز از روش ابراز ناامیدی کردند. کسلر به این دسته افراد پیشنهاد کرد از تکنیک‌های آرامش‌بخش دیگری مانند تمرین تنفسی «پل آلفا» استفاده کنند. خبر خوب برای کسانی که می‌خواهند برای اولین بار این روش را امتحان کنند: حتی علم نیز از روش کسلر پشتیبانی می‌کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۲ توسط دانشگاه آکسفورد نشان داد که تکنیک‌های تجسم واقعاً به افراد کمک می‌کند تا سریع‌تر به خواب بروند. محققان از ۴۱ فرد مبتلا به بی‌خوابی خواستند تا تکنیک‌های مختلف حواس پرتی را امتحان کنند و آنهایی که تصورات آرام بخش و غوطه ور را تصور می‌کردند، مانند یک محیط آرام، سریعتر از کسانی که روش‌های دیگر را امتحان کردند، می‌خوابیدند.

آلیسون هاروی، روانشناس شناختی و نویسنده اصلی این مطالعه، به گاردین گفت: «این روش می‌تواند برای بیش از ۵۰ میلیون آمریکایی که دارای اختلالات خواب هستند بسیار مفید باشد.» رکس ایسپ، کارشناس خواب نیز گفت: «این روش قطعا پتانسیل کمک به افراد زیادی را دارد، زیرا ترکیبی از حواس‌پرتی ذهنی، ارتباط شخصی و تجسم پیشرونده به ذهن کمک می‌کند تا آرام شود و امکان انتقال آسان‌تر به خواب را فراهم می‌کند.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج