۱۴۶۷۸۰۴
۵۳۶۳
۵۳۶۳
پ

دستور پخت خورش اصیل ایرانی + ۶ نکته طلایی

خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است.

چی شی: خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید.

برای تهیه خورش لوبیا سبز، اول پیاز رو ریز خرد کن و با کمی روغن تفت بده تا سبک بشه. بعد سیر رو رنده کن و اضافه کن. گوشت خورشتی رو خرد کن و اضافه کن و چند دقیقه تفت بده. آب جوش اضافه کن و بذار گوشت بپزه. لوبیا سبز رو بشور، خرد کن و با کمی روغن تفت بده. بعد از پخت گوشت، لوبیا، آبلیمو، نمک و فلفل رو اضافه کن و بذار خورش جا بیفته. در نهایت با برنج سرو کن.

دستور پخت خورش اصیل ایرانی + 6 نکته طلایی

مواد لازم برای ۴ نفر 

لوبیا سبز    ۴۰۰ گرم

گوشت خورشتی    ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ    ۱ عدد

سیر    ۳ حبه

ابلیمو یا آبغوره    ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه    به اندازه کافی

زردچوبه و روغن مایع    به اندازه کافی

دستور پخت خورش اصیل ایرانی + 6 نکته طلایی

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز و سیر

برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها را رنده کرده و اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ۲: اضافه کردن گوشت به مخلوط پیاز و سیر

تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند سپس گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و پس از شستشو به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ ان تغییر کند.

مرحله ۳: افزودن آب و پختن گوشت

پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب ان را می بندیم. حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه گوشت نیمپز شد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله ۴: آماده‌سازی و تفت دادن لوبیا سبز

در این مرحله لوبیا سبز را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی ان خارج شود ، سپس به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی متری برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه لوبیا سبز ها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا فقط کمی سرخ شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن لوبیا سبز به خورش

اگر لوبیا سبز بیش از حد تفت داده شود سفت و خشک می شود فقط باید در حدی تفت داده شود که حالت خود را هنگام پخت در خورش حفظ کند. پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت لوبیا سبز را به همراه آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ۶: سرو کردن خورش لوبیا سبز

این خورش معمولا به صورت کم آب سرو می شود به همین جهت توصیه می شود اجازه دهید خورش به خوبی روغن بیندازد سپس آنرا از روی حرارت بردارید و در خورش خوری بکشید و در پایان به همراه برنج سرو کنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج