۱۴۶۳۳۹۱
۲۹۶
۲۹۶
پ

آخرین خبر از پرونده خبرساز چای دبش

آن‌طور که معاون سازمان اموال تملکی اعلام کرده روز ۱۲ آبان ماه حراج حضوری چای دبش در استان هرمزگان و ۱۹ آبان ماه در تهران برگزار می‌شود. تاکنون بیش از ۵۰۰۰ تن چای دبش به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان در چندین مزایده این سازمان تعیین تکلیف و به فروش رفته است.

ایسنا: آن‌طور که معاون سازمان اموال تملکی اعلام کرده روز ۱۲ آبان ماه حراج حضوری چای دبش در استان هرمزگان و ۱۹ آبان ماه در تهران برگزار می‌شود. تاکنون بیش از ۵۰۰۰ تن چای دبش به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان در چندین مزایده این سازمان تعیین تکلیف و به فروش رفته است.

63169311

از اواخر سال ۱۴۰۱ پرونده موسوم به چای دبش تشکیل شده که طبق اعلام صالحی ـ دادستان تهران - تاکنون برای ۶۳ نفر کیفرخواست صادر شده که بعضی از این افراد کارمند بانک، بعضی کارمند وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و سازمان توسعه و تجارت و تعدادی نیز از مدیران و عوامل گروه دبش و شرکت‌های وابسته به آن هستند.

در پرونده مذکور، علاوه بر مسائل و تخلفات ارزی گروه دبش، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی بدون ضوابط و مقررات در اختیار این گروه گذاشته شده که ۹ هزار میلیارد تومان آن معوق شده است.

گفته می‌شود پرونده چای دبش با ضمائم آن دارای ۳۵۰ جلد و ۷۰ هزار صفحه است. اتهامات متهمین اصلی این پرونده، اخلال کلان و عمده در نظام اقتصادی و ارزی کشور، معاونت در این اتهام، تحصیل مال نامشروع و همچنین پرداخت و اخذ رشوه است.

از سوی دیگر تعیین تکلیف پرونده موسوم به گروه اقتصادی از کالاهای شرکت چای دبش به صورت فله و عمده در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی قرار گرفت و بیش از ۲۶ هزار تن چای در سه استان تهران، هرمزگان و کرمانشاه به انبارهای سازمان تحویل شد که تاکنون با برگزاری چندین مزایده بیش از پنج هزار تن از آن تعیین تکلیف شده است.

در این خصوص اخیرا معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفته است: تعداد دسته‌بندی‌های کالایی که به فروش رسیده ۸۱ دسته بندی کالایی به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان است که با توجه به این آمار می‌توان استنباط کرد که حدود ۲۱ هزار تن چای هنوز باقیمانده و باید تا انتهای سال تعیین تکلیف شود تا از افت کمی و کیفی آن جلوگیری شده و کالاها دچار فساد نشود.

سعید غلامی باغی با اشاره به برنامه این سازمان در روش‌های متنوع فروش گفت: در سه روش برگزاری مزایده، حراج حضوری و خرید مذاکره‌ای، چای دبش عرضه می شود.

وی ادامه داد: روش اول برگزاری مزایده‌های الکترونیکی در بستر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است که این مزایده‌ها به صورت ماهانه در دستور کار سازمان قرار دارد و برای تسهیل خریداران این تدبیر انجام شده است که مهلت چهار ماهه به خریداران داده شود به کسانی که در مزایده‌های سازمان خرید انجام بدهند، می‌توانند وجه مربوط به این مزایده را با مهلت چهار ماهه پرداخت کنند.

غلامی باغی با اشاره به شرایط شرکت در مزایده چای دبش گفت: شرکت کنندگان هفت قیمت پایه کالا را به عنوان سپرده ودیعه گذاری می‌کنند که از طریق ضمانت‌نامه‌های بانکی و وجوه نقد در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است و در موعدی که برای پیشنهاد و بازدید پیش‌بینی شده قیمت پیشنهادی خود را به صورت رمزگذاری شده در سامانه پیشنهاد می‌دهند و در روز رمزگشایی این قیمت‌ها و برندگان مشخص و به آنان اعلام می‌شود تا ظرف سه روز به صورت نقدی پرداخت کنند یا اینکه با ارائه ضمانتنامه بتوانند در مهلت چهار ماهه تسویه حساب کنند.

وی روش دوم عرضه چای دبش را برگزاری حراج یا مزایده حضوری عنوان کرد و گفت: برای اینکه مذاکره با بالاترین قیمت در یک فضای رقابتی و شفاف صورت گیرد این تدبیر انجام شده که دو حراج حضوری یکی در استان هرمزگان و دیگری در استان تهران برگزار شود.

معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ابراز داشت: اولین حراج در استان هرمزگان است واز روز ۲ تا ۹ آبان متقاضیان مهلت مراجعه به انبارهای استان هرمزگان و بازدید از این پارتی‌های چای را دارند و روز ۱۲ آبان به صورت حضوری در استان هرمزگان و شهر بندرعباس حراج برگزار خواهد شد، پارتی کالایی با قیمت پایه عرضه می‌شود و متقاضیان بالاترین قیمت پیشنهاد را اعلام می‌کنند هر فردی با ارائه پیشنهاد جدید قیمت را تغییر می دهد و در پایان حراج بالاترین قیمت به فروش می‌رود.

وی ابراز داشت: روز ۱۲ آبان ماه این حراج به صورت حضوری برگزار می‌شود و در محل برنده مشخص و همان جا باید ۱۰ درصد ارزش قیمت پیشنهادی را به عنوان ودیعه پرداخت کند و اگر نقدی باشد در سه ماه مهلت پرداخت دارد و اگر به صورت غیر نقدی باشد با توجه به تاریخ مصرف تا سقف چهار ماه پرداخت صورت می گیرد.

غلامی باغی با بیان اینکه دومین حراج حضوری چای دبش در استان تهران برگزار می‌شود، گفت: این مزایده حضوری از روز ۹ تا ۱۶ آبان آغاز و امکان بازدید از چای در انبارهای این سازمان در استان های تهران و البرز وجود دارد و روز ۱۹ آبان ماه حراج مربوطه حضوری انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: روش سوم روش خرید مذاکره‌ای است برای کالاهایی که زیر دو ماه از تاریخ مصرفشان باقی مانده باشد، برای جلوگیری از فساد یا از بین رفتن و بروز لطمه به کیفیت این کالاها، امکان خرید مذاکره ای فراهم می شود.

معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اضافه کرد: تولید کنندگان و متقاضیان چای مراجعه می‌کنند تا این کالاها را خریداری و در خط تولید، ارزش افزوده ایجاد کنند. غلامی باغی به مدت زمان تاریخ مصرف چای دبش اشاره کرد و گفت: با توجه به درجه بندی و انواع متعدد چای و مدل‌های مختلفی که وجود دارد، تاریخ مصرف‌های دو ماه تا بالای یکسال دارد. معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال از طریق این سازمان اعلام می‌شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج